Uporabni programi za IPHONE + opis + slike

Uschi

Zelenc'
4. maj 2015
7
5
3
sem tule že omenil app Triglav Vreme?

kar se tiče Slovenije, daleč najboljši in najbolj natančen app. skozi čas sem ugotovil, da razni native appi, pa AccuWeatherji in podobna jajca, konkretno znajo grešiti - enkrat se je naredilo, da native app kaže sonce, v resnici pa je snežilo na polno ... skratka, priporočam, tudi radar je zelo uporaben pri vsaj približnem planiranju.

SiVreme je aplikacija, ki prikazuje napoved vremena za Slovenijo s pomočjo podatkov Agencije RS za okolje.
 

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.529
168
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Sem si nalozil in prvi vtis je zelo zelo dober. Kdor (gasilci, civilna zascita in podobno) hoce se kaj vec kot vreme, je to super aplikacija.

res je, se strinjam. ampak vseeno mi je glede funkcinalnosti Triglav Vreme še vedno najljubša, tudi zato, ker lahko nastavim npr. več krajev, tu pri tej lahko samo regijo praktično spremljaš ...

tista prva predlagana, Windy, tudi ni slaba, a je od vseh treh nekako najslabša ...
 

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.592
57
48
Iščem dialer z možnostjo zbiranja stikov v skupine in nato še skupin v skupine .

S katerim imate najboljše izkušnje ?

LP
 

lost1

mnz
19. jul 2007
8.414
125
63
Par vprašanj ob vračanju na IOS

- Urbana za placilo parkirisca, deluje oz obstaja alternativa? Na Androidu deluje super. NFC mi ni pomemben toliko oziroma vem da ga ni.
- Taxi metro deluje če se logiraš notri ali vsem meče vn?
- Call notes pro sem koristil na Androidu, super zadeva če imas dosti klicev iz random številk, saj ti aplikacija dovoli za vsako številko dodati opombo in ko te ponovno ta številka klice, veš o čem si govoril. Mogoce kakšna alternativa temu?
- Snemanje pogovorov, je možno sploh? Da se snema obe osebi jasno, ne samo uporabnika telefona.
- Program za predvajanje muzike iz youtuba ( brez filmcka lahko) ki deluje v backgroundu?
- Kupljene aplikacije za android, je kakšna šansa da se pridobi licenca tudi za IOS brez da ponovno kupujes?
- Se da prenesi shranjena gesla iz Samsung Pass v Apple Keychain?
- Original mail client ne sinhronizira vseh map v exhcangu, čeprav je nastavljeno "no time limit", telefon je na Wifi. Any idea? Če mapo odpreš, je prazna 2 sekunde in se potem maili naložijo šele.
- Ob že nastavljenem IOSu, s katerim programom presneti večjo količino slik iz Androida? Ob setupu je to ponudil "move to OS" , vendar te opcije ne najdem več.
 
Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.217
2.034
113
SV SLO
In zakaj za vraga si šel iz androida na IOS? Če ti je tam vse lepo delalo.... IOS je pač malo drugačen operacijski sistem..... Si na istem kot bi bil zdaj jaz, če bi šel nazaj na androida. Taki preskoki med sistemoma so zdaj vedno bolj boleči........
 

lost1

mnz
19. jul 2007
8.414
125
63
In zakaj za vraga si šel iz androida na IOS? Če ti je tam vse lepo delalo.... IOS je pač malo drugačen operacijski sistem..... Si na istem kot bi bil zdaj jaz, če bi šel nazaj na androida. Taki preskoki med sistemoma so zdaj vedno bolj boleči........

Ni bolece, ampak potrebujem le se feedback na moja vprasanja :)
 

PaCiEnT_666

Pripravnik
22. nov 2007
72
0
6
Iscem program (ios) kjer bi lahko belezil dolocene dogodke v letu (od 1.1. - 31.12.)... nekaj v smislu da bi skreiral vrsto dogodka npr. dez, potem pa bi na dan ko bi dezevalo samo oznacil in bi se sestevalo koliko dni je padal dez... bi pa tako skreiral vec vrst dogodkov...
 

5450

Fizikalc
28. feb 2018
286
35
28
Šmarje pri Jelšah
Kateri je najboljši web browser za ios?
Da si lahko priljubljene na osnovno okno namečen. Samsung Internet je imel to super rešeno. Na IOS pa ne najdem pametne rešitve.
 

Mirc4u2c

Pripravnik
19. okt 2019
97
20
8
Safari je zelo dober, uporabljam tudi Chrome, lahko probaš tudi DuckDuckGo. Lahko preveriš tudi, če je za iOS "Brave in Paleo Moon" saj bi naj imel boljšo zasebnost, če ti je to pomembno.