Vidim da poznaš zadeve.... Ali je po preteku 3 mesečnega obdobja možno nabaviti nov prepaid paket in se ponovno prijaviti na istem naslovu?Na predplačniške pakete 3M EON Prepaid se registrirajte tukaj:
Telemach
telemach.si
tuakaj se vnese kodo ki je napisana v tem paketu. Vnesite pod "promocijska koda"
Da je narjeno na pol in nepregledno in preveč zapleteno se pa strinjam...![]()
Vidim da poznaš zadeve.... Ali je po preteku 3 mesečnega obdobja možno nabaviti nov prepaid paket in se ponovno prijaviti na istem naslovu?
Se opravičuje, a mi ni čisto jasno.. A to pomeni ,da v moj telemach lahko vpišeš samo eno kodo ? Meni je recimo na boxu ko sem naložil eon napisalo kodo ,le to sem potem vpisal v moj telemach. Če želim še dati eon na en dodaten box ,potem ne morem več vpisati tiste predplačniške kode ?? Ali jaz narobe razumem ??Ne. S to kodo se samo registriraš na linku ki sem ga dal zgoraj.
Pri registraciji dobiš geslo za vpis v mojtelemach/mojeon. Ko se vpišeš v ta portal imaš tam kodo za EON Smart TV APP. Če pa želiš uporabljati EON na račualniku/appu za mobitel/tablico pa maš ta username/geslo ki si ga dodelil/dobil ob registraciji.
Telemach je že leta nazaj ukinil spletni chat z njihovo podporo. Sila uporabna stvar, ker jih je včasih nemogoče dobiti na telefon.
Sedaj berem v njihovi reklami, da je chat ponovno na voljo, ampak jaz ga ne najdem na njihovi spletni strani?
Telemach je že leta nazaj ukinil spletni chat z njihovo podporo. Sila uporabna stvar, ker jih je včasih nemogoče dobiti na telefon.
Sedaj berem v njihovi reklami, da je chat ponovno na voljo, ampak jaz ga ne najdem na njihovi spletni strani?
Bom tudi jaz drugače vprašal..Dodatno imam za en smart tv. To sem že porabil. Zdaj bi pa eon imel še na enem boxu..?? Kako to rešiti z predplačniško ? Box mi napiše kodo, samo te ne morem več vpisati ,ker sem eno že izkoristil ??
Thanks vsem, uporabljam Brave, ki privzeto blokira precej stvari.Tudi meni pri vklopljenem ublock origin ne pokaže chata.