Šok. Bežigrajski pedofili.

samotar12

Pripravnik
4. nov 2015
77
12
8
Spoštovani!

Hvala za Vaše cenjeno sporočilo!

Sprehodil sem se skozi starejše teme in blagovolite mi izpostaviti prvi najden Diegov zapis, da ga primerjam z Vašimi besedami.Na podlagi navedenega lahko zaključim, da so Vaši zapisi slovnično in pomensko izjemno podobni zapisom cenjenega Diega. Imata namreč zelo podobne stavčne zveze, uporabo vejic, mašil itd. Navedeno indicira možnost, da gre za istega avtorja. Zato apliciram na Alter strokovnjake, da oblikujejo izvid, v katerem potrdijo ali ovržejo mojo tezo (lahko tudi posredno).

V upanju, da z Diegom nikogar ne ubijeta, Vas prisrčno pozdravljam in Vam želim vse lepo!

Z odličnim spoštovanjem!

Runo
Gospod, prepričali ste me. Ker imaste res detektivsko oz bom rekel kar kriminalistično žilico bi vam morda uredil svoje zveze v Udbi.
Morda bi si lahko ustvarili kariero kot kak mlad obetajoč špijunski kader v Udbi 21 stoletja, ki je pač od osamosvojitve inflirtrirana v
Sovo in potem... Ups ..Tega namreč ne bi smel reči . Mislim.. Ne, sej ne gospod.Bila je šala, Udba ne obstaja več ... Ma pozabite kar
ste prebrali tukaj.... Lahko zaidemo v težave. Pejte raje za blagajničarja gospod.

Z velikim spoštovanjem do vašega detektivskega talenta.

Meneđer Riki.
 
Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: Kamele0N

samotar12

Pripravnik
4. nov 2015
77
12
8
Drugače pa, naj povem vsem zbranim tukaj naslednje : ,, Ker sem bil večkrat na Prešercu, po odhodu in pred prihodom pedofilov, sem preko vseh svojih naporov , Udbaških spretnosti in zaslišanja okolice prišel do naslednje informacije, ki bi bila morda bolje imenovana kot dobra novica, namreč : ,, BEŽIGRAJSKI PEDOFILI SO ZARADI PREVELIKEGA ZANIMANJA PRELOŽILI SVOJ KONCERT V ČETRTEK 25 JUNIJA, NA DAN DRŽAVNOSTI. Novica ni sicer uradna, je pa zato ekskluzivna, verjamem, da bo marsidko od vas končno le prišel na svoj račun, če me razumete... A kot rečeno skupaj smo močnejši in složni kot bratje in sestre, ki se imamo neskončno in brezpogojno radi , kot vsi na tem forumu.

Z velikimi pričakovanji na 25 Junij.

Meneđer Riki.
 
Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: cappy

ferdo

Guru
3. sep 2007
5.207
1.062
113
Ljubljana
hmpg.net
Meneđer - pa kje skrivaš, da te ne ukradejo
9. maj - go
25. junij go

Zakaj ne danes, ni praznik? Pravzaprav je. Danes je vnebovzetje, praznik v Avstriji. Nisi vzel? Nepoznavanje ali samo spregled?
Če je nepoznavanje tule hiter povzetek, da ga ne bi mešal s 15. avgustom (naslednji praznik (22. julij ni več) po 25 juniju):
Vnebovzetje je 40. dan velike noči in spominja Jezusovega vnebovzetja 39 dni po vstajenju na velikonočno nedeljo. Znan je tudi kot Praznik vnebovzetja, Jezusovo vnebovzetje, četrtek vnebovzetja ali sveti četrtek.
 

Demz

Guru
15. avg 2010
11.389
1.963
113
To govoriš za vnebohod, ki je letos 21. maja, 40 dni po veliki noči. Vnebovzetje je pa 15. avgusta in gre za Marijino vnebovzetje.

Z Rikijem pa ne bo nič, ni bilo nič z njim prej, pa tudi pozneje ne bo. Se skriva pod črnim udbaškim klobukom, ker ga je strah, da bi ga kak pedofil na ulici spoznal in izkoristil. :cheer:
 

Demz

Guru
15. avg 2010
11.389
1.963
113
Sej jest tud nisem, sem pa ministriral kot mulec in je nekaj malega še ostalo v spominu.

Manager Riki je pa navadna rit :mad: . Upam da ga bo kaj zabolelo, ko bo prebral moje mnenje. :cheer: