SOCIALIZEM

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
18.567
1.318
113
Glede na ta tvoj zapisan debilizem predvidevam, da ga nisi kaj veliko poslušal. Toplo priporočam, morda ti pa naredi kak nujno potreben klik v glavi.
In glavni point je, kratko povedano, da reče bobu bob. V kolikor pa se s kakšno njegovo trditvijo ne strinjaš pa kar hitro zaključi z brihtoliranjem in napiši kje ga brca v temo.

Izvoli, oder je tvoj.
 
Všečki: 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
18.567
1.318
113
Wow. Tole so pa res dobri argumenti zakaj si Jordanu Petersonu dodelil naziv pravljičar. Niti v sanjah nebi mogel od tebe pričakovati tako konstruktivnega odgovora kot je bil ta. Odličen post! Vsa čast!


p.s. ker vem, da nisi sposoben razbrati sarkazma v tekstu - tole zgoraj je sarkastično spisan post.
 
Všečki: 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
18.567
1.318
113
Res se ga najde marsikje ampak če mene vprašaš je to z razlogom in to konkretnim. Ker predstavlja glas oz. mnenje logike in zdravega razuma v kombinaciji z znanostjo za razliko od vsega bullshita new age preveč levega in preveč liberalnega glasu, ki rine v take zgrešene ekstreme da adijo pamet. In to meni ne deluje kot problem ampak kot več kot nujno potrebna protiutež.

Če bomo čez 2 leti še slišali za njega? V kolikor se bodo moderni kretenizmi nadaljevali in stopnjevali še naprej niti malo ne dvomim, da bomo še veliko slišali zanj oz. da bo še bolj aktiven. V kolikor pa se bo situacija znormalizirala pa tako ali tako ne bo več potrebe da se povsod in brez prestanka objavlja ideje, ki jih zagovarja.