He he, dvajset let je kradel, he he, najprej si je sam sebi napisal zakone da je lahko kradel brez meja, he he, sedaj bi ga pa ti na mehko šel prevzgajat, he he he ...
Še je upanje na tem svetu, (he he, ne morem se nehat režat), vedno me preseneti ta moderni optimizem he he he he ...
Takoj se vidi, da si amater, kar se mučenja tiče. Fizična tortura je relativno kratkotrajna, če ne sekamo ravno rok, kolikor ga pač trpinčiš, mogoče še naslednje jutro malo, potem pa že pozabi in tudi pedagoški učinek izostane. Moja metoda, s pudingom, oz. odvzetjem le-tega, je pa psihološka trauma, ki zareže v dušo, ne gre toliko za to, da ni pudinga, negotovost je tista, ki ubija, zakaj ga ni, je on kriv, je kaj takega rekel, se je komu zameril, kdaj bo spet puding, ali sploh bo, ta vprašanja mu okupirajo vsako budno minuto, kot sem že omenil, ni hujše kazni. OK, mogoče bi bila še hujša kazen zapor, ampak da obsojenec ne ve kakšno je trajanje kazni, da samo sodnik ve, traja. kolikor pač traja, mu bomo že pravočasno javili, ko pride čas, da gre domov, če pride.