SOCIALIZEM

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
9.135
1.864
113
Itak. Pa ne govorim ker bi "basal", ampak dejansko poznam primer. Rabiš toliko in toliko akademskega dela, samo če je "pravo" vodstvo fakultete (ali pa pa par rednih profesorjev), se da vse skujaj zapeljati tako, da praktično se naredijo študenti in asistenti, na koncu ti samo zagovarjaš (če je komisija prava spet ni problema) in gre...

Za točno določeni primer seveda ne poznam.
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
23.377
4.645
113
Kajpak. Redna profesura na Univerzi se da dobiti preko vez in poznanstev. :bonk:
Ne, tega se pa ne da dobit preko vez in poznanstev, tega pa res ne. Marsikaj se da ampak TEGA pa ne.
Oni so povsem neodvisno in neobčutljivi na politiko ter take in drugačne pritiske ali nagrade enako kot ljudje v SLO sodstvu kar se lepo pokaže na primerih Jankovića, ki je brez najmanjšega dvoma nedolžen pri vseh zadevah katerih je (bil) obtožen, saj bi drugače nedvomnno že zdavnaj bil pravnomočno obsojen.
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
23.377
4.645
113
Ja kaj sem pa zdaj nasral? :sprasujemse: Redne profesure na Univerzi se ne da dobiti preko vez in poznanstev in Janković je nedvomno nedolžen vsega obtoženega, saj bi drugače že bil pravnomočno obsojen. Menda ja ne boš rekel, da napisano ne drži? :oops1:
 

bizi

Guru
21. nov 2007
16.553
1.820
113
Kočevska
Morda to velja v tistih jajcih, kjer si ti študiral, za naravoslovje pa to ne velja. Tu so za napredovanje obvezni članki v priznanih mednarodnih revijah in obvezno delo v tujini in iz tega dela vsaj en članek in nekaj citatov. In eden od Mačkovih potomcev je bil moj sodelavec, tako da vem, kaj pišem. Borčevske penzije pa prav gotovo ne potrebuje. :evil:
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
23.377
4.645
113
Čakaj kaj? Torej v končni fazi po tvojem mnenju ne drži, da se redne profesure na Univerzi ne da dobiti preko vez in poznanstev in da je Janković je nedvomno nedolžen vsega obtoženega, saj bi drugače že bil pravnomočno obsojen? Ker to je to kar sem napisal, ti si pa repliciral, da ga naj ne serjem in sem zdaj malo zmeden, saj dejansko praktično citiram tvoje lastne trditve ampak ok, me veseli, da sva ugotovila, da napisano ne velja, se drugače strinjam s tem :zmaga:
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
23.377
4.645
113
Jaz pišem o tistem, kar poznam, Jankoviča si pa lahko nekam vtakneš. :nigladek:

:valjamse:

Seveda pišeš (zgolj) o tistem kar poznaš, kakopak. Zato si tudi spisal tisto zgoraj o univerzi (in potem v bistvu čez dva posta zanikal) ter o absolutni nedolžnosti Jankovića. Keep up the good work.:aplauz:

P.S. Jankovića bi pa res nekam vtaknil in sicer v zapor kamor dejansko spada skupaj z ostalimi nepridipravi na SLO sceni