Škoda kamiq brezžični Smartlink /Android Auto

vladom

Fizikalc
25. feb 2020
164
38
28
Imam kamiq letnik 2023 z Amundsen sistemom.
Ne deluje mi brezžična povezava SmartLink Android Auto. Android Auto se mi poveže samo preko kabla.

Na servisu so malo tapkali potem pa mi sporočili , da ta avto nima te možnosti, kar malo dvomim.
Firmware je MOI3_EU_SKMQB_P33000P in SW version 0330
Telefon je Samsung A56, android verzija 16.

A deluje AA lahko brezžično ali ne?

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
171
98
28
po googlanju sodeč moraš imeti smartlink+ .

tole mi vrže ven:
SmartLink provides you with a connection between your smartphone and the in-built infotainment via Apple CarPlay (also wirelessly), Android Auto and MirrorLink® (in both cases also wirelessly except for Amundsen).
You need smartlink+ and not just smartlink to make it work. If you have and still doesn't work you should contact your local Skoda seller

vladom

Fizikalc
25. feb 2020
164
38
28
Ker fora je da glede na nemške in angleške forume AA dela na starejših kamiqih brezžično. Tudi server je na začetku mislil, da ga jaz ne znam nastavit.

20. okt 2008
334
30
28
Ker fora je da glede na nemške in angleške forume AA dela na starejših kamiqih brezžično. Tudi server je na začetku mislil, da ga jaz ne znam nastavi
Oprema se lahko od trga do trga razlikuje, tako da to ni nič nenavadnega.

VW Golf 8 so bili na primer pred parimi leti v DE precej bolj oskubljeni, v SLO pa so se prodajali z opremo ali funkcijami serijsko in jih ni bilo potrebno doplačati kot na primer v DE. Verjetno je tukaj podoben scenarij, samo na žalost v tvojo škodo :cool: