Šiptarsko izkoriščevanje Slovenije

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.699
3.899
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
V vednost - malenkost sem še dopolnil predhodni post. Sicer pa zakaj, ja le zakaj - ker jim je tako iz določenih razlogov v interesu, logično. Kar pa še ne pomeni, da je treba potem to nategovanje s strani države in teroriziranje s strani ciganije prenašat v nedogled.
In kdaj bi se naj to nehalo?
Verjetno nikoli, ker nobena vlada ne bo želela naredit reda:
- porušit vse nelegalne romske gradnje
- prekinit vse ilegalne električne in ostale povezave
- ukinit ves "socialen" denar, če otrok ne hodi v šolo
- Vse mladoletne kriminalce dat v prevzgojne domove
- vse odrasle kriminalce dat v zapore

Pa še kaj bi se našlo, kar nobena vlada ne bo naredila...
So pa taki, drastični ukrepi, edina varianta...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.367
17.852
113
In kdaj bi se naj to nehalo?
Ali nikoli ali pa po tistem, ko se konkretnemu številu državljanov dobesedno strga ter vzamejo pravico v svoje roke in je država končno prisiljena narediti red pa le sprovesti vse prej opisane zadeve. Seveda pod pogojem, da se država zaradi iskanja realizacije rešitve (oz. "rešitve") po najlažji poti ne spravi instant na te nepokorne državljane, ki se jim je strgalo, kar je imho bolj verjeten scenarij. Ja, brez drastičnih ukrepov je to nemogoče uredit.

• Všeč mi je
Reactions: kajpace

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.607
2.286
113
Pomurje
Ne vem no. Mene so vzgajali, če te kdo mahne, mahni nazaj. Še najbolje 2x, da se te več nikoli ne dotika.

Jaz in moja okolica je mojega otroka vzgajala, da nestrpnost, agresija nima kaj počet med nami in je prepovedana.
Pridejo pa omenjeni narodi iz juga, vzhoda, ki so čisto nasprotje naši vzgoji. Seveda jih fašemo mi, ker se niti branit ne znamo.

Z lahkoto verjamem, da bi teh 8k šiptarjev z lahkoto pokorilo ljubljano za dan dva in še takrat bi bila vstaja šiptarije po EU in bi bil pravi nered

jello

Guru
22. sep 2008
11.005
4.245
113
Z lahkoto verjamem, da bi teh 8k šiptarjev z lahkoto pokorilo ljubljano za dan dva in še takrat bi bila vstaja šiptarije po EU in bi bil pravi nered
Ne bi mogel potegnit bolj logičnega zaključka iz dogodka, na katerem je bilo 15.5k ljudi in na katerem je bil najhujši prekršek parkiranje na zelenici.

jello

Guru
22. sep 2008
11.005
4.245
113
Jasno, to bi bil že tretji požig ljubljane po tem, ko smo na istem štadionu že igrali tako s kosovom kot albanijo. In obakrat nalašč, khm, pardon my french, zmagali.

Še enkrat, če ste lačni nasilja potem hodite raje na domače tekme maribora (tudi sam lahko ftrgaš kakšen stol, nihče ne bo opazil) ali še raje, turnirje u10, kjer sokermame jebejo vse po spisku trenerjem, sodnikom, nasprotnim otrokom, njihovim staršem, prodajalcem hodokov...

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.607
2.286
113
Pomurje
Jasno, to bi bil že tretji požig ljubljane po tem, ko smo na istem štadionu že igrali tako s kosovom kot albanijo. In obakrat nalašč, khm, pardon my french, zmagali.

Še enkrat, če ste lačni nasilja potem hodite raje na domače tekme maribora (tudi sam lahko ftrgaš kakšen stol, nihče ne bo opazil) ali še raje, turnirje u10, kjer sokermame jebejo vse po spisku trenerjem, sodnikom, nasprotnim otrokom, njihovim staršem, prodajalcem hodokov...
vse prav. Zakaj so dovolili šiptarske navijaške rekvizite, če so bili prepovedani?

jello

Guru
22. sep 2008
11.005
4.245
113
Po sili razmer sem bil zadnji dve leti na nekaj turnirjih in zaenkrat nič ne kaže da bi utegnil zamuditi še kakšnega, lahko ti javim in prideš pogledat, domislica o ljudskem vrtu pa je s prve domače tekme po prenovi stadiona, kjer so domači ljubitelji nogometa potrgali 100 (ali več njih) sedežev. Iz čistega pacifizma, da so preprečili podobna dejanja nasprotnim navijačem.

jello

Guru
22. sep 2008
11.005
4.245
113
vse prav. Zakaj so dovolili šiptarske navijaške rekvizite, če so bili prepovedani?
Zakaj so bili dovoljeni če so bili prepovedani in zakaj so bili prepovedani če so bili dovoljeni? Škatle pred vhodi so jih bile polne, kljub temu pa jih je bilo na štadionu polno. Zakvaj.

Zakaj mene sprašuješ, če pa si sam zaključil, da zato, da je lj ostala v enem kosu. Na podlagi dogodka, na katerem je bil največji incident rdeč karton in parkiranje na zelenici. Aja, plus trobljenje.

To je približno isti recept po katerem je bil kameleon v kranju skoraj tepen. Samo en ofsajd več bi jim piskal pa bi gorelo.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.342
28
48
Ljubljana
Pa saj ne vem kaj se bunite oz.bunimo? Od nekdaj smo jih podpirali (starejši pomnimo Cankarjev dom in Kosovo naša dežela). Seveda smo jih podpirali, ker smo s tem jebal srbe oz.oblast v Beogradu. No, kar smo sejali sedaj žanjemo. No, ne čisto...ko bo kakšno avtonomno območje ali status manjšine pol bo žetev popolna.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

mistique

Guru
16. jun 2009
15.495
2.949
113
1. Ali so bili nepravilno parkiranim vozilom izdani prekrškovni nalogi?
2. Zakaj ne?
3. Zakaj imamo fotke na FB, ne pa prijave na redarsko službo?

Koga briga, da so šipci žvižgali ob naši himni in da smo baje izgubili in da se Kek spreneveda ipd.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.383
2.360
113

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.301
5.354
113
IMG-19490b98e06b1afe22cc628861a5e32d-V.jpg

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.648
6.391
113
Hvala Tanji za brezvizumski režim vstopa v Eu

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.414
2.495
113
1763887561532.png

''Moški, ki je po navedbah španskih oblasti profesionalni tat, naj bi uporabljal vsaj pet različnih identitet, zaradi tatvin pa ga iščejo tudi druge evropske države.''

In za to so rabil pol leta!