SDS TV, radio in spletka

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
pa ka je narobe? da Evropi krade namesto svojemu narodu?
pravzaprav bi mu njegov narod lahko priznal procente ali vsaj provizijo od prišparanega, kar bi sicer zagonili za ilegalne imigrante ter Rome, ki jih je že pred leti prisilil v delo in jim naselja dal pod kamere, da je zmanjšal kriminal.
Madžari mu naj kupijo pa mu ne bo treba krast nam.
 
19. jul 2007
18.774
882
113
tu in tam
ja sej če se vam tolk smilijo, jih pa povabite k nam :geek:
(Vidim da si uč na Mico vrgu, da se ji vlizuješ :evil: maš pa res fetiš na stare babe ) :p
Ne ne, na tvoje področje ne bom posegal, samo mislim, da toliko pa res ni stara, da bi ji bil všeč tvoj način dvorjenja, ki je res iz davnih časov oz. tvoje mladosti- torej nagajanje , zafrkavanje, vlečenje za kitke, kazanje jezika ipd. tistim puncam, ki so ti bile všeč..:p
 

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Madžarski brezdomci so preganjani in jim grozi odvzem prostosti zaradi njihovega načina življenja, se prav izpolnjujejo osnovni pogoj za pridobitev azila v Sloveniji. Zakaj jim ga ne ponudite, samoimenovani humanitarci? :gorjaca:

(Gatto, kao najjebach Alterja, pa te je prvega obrnila na hrbet in kastrirala, ajejjejej :oops: )
 
21. nov 2007
12.761
468
83
Kočevska
Še komentar o razpisu za pravljico tednika Demokracija:

Če bi izbirali ključno besedo za sodobno zgodovino Slovenije, bi se slej ko prej ustavili ob eni oziroma dveh. Zamujene priložnosti. Te se vrstijo v nizu. Zadnjo ste zamudili včeraj, če niste poslali pravljice na razpis edinega tednika v službi resnice. Zamudili izjemno priložnost, da bi pokasirali neverjetnih tristo evrov in bili izdani v knjižni obliki. Zamudili priložnost, da bi nekaj naredili za domoljubje.
Najverjetneje ste razmišljali takole: Slovenija je tako ali tako ena sama pravljica. Uresničile so se nam stoletne sanje o samostojni državi. To je pravljica, kako smo se iztrgali iz šap črnega zmaja, neke invazivne tujerodne živalske vrste, ki sliši na ime Jugoslavija. To je pravljica o družini SDS, ki kljubuje vsem podtikanjem, vsem nastavljenim pastem in čerem, ki jih dnevno producirajo iz štaba nekje tam na robu Ljubljane. To je pravljica o šefu družine, princu Janezu, ki ga zatirajo vsi sistemi in vse politike. Dvakrat ga vržejo v zapor, mu ukradejo volitve, mandate in kraljestvo, ki mu pripada. To je v bistvu pravljica o stalnih porazih. Zamujenih priložnostih.
To je del komentarja Leona Magdalenca v Dnevniku
 
Všečki: Gatto

patriot

Sloven´c
22. jul 2007
25.014
198
63
180 m.n.v.
25. avg 2007
14.060
316
83
Podjetja, ki z oglasi financirajo medije s sovražno vsebino, v veliki meri državna

A sovražne vsebine obeh medijev niso dovolj sovražne, da ne bi tam oglaševala velika podjetja, tako v zasebni kot delni ali večinski državni lasti. Kot pokaže pregled izvodov Demokracije iz zadnjih dveh let, tednik z oglasi finančno podpirajo predvsem Pošta Slovenije, Zavarovalnica Sava, Petrol, Zavarovalnica Triglav, GEN-I in T2, pri čemer le v zadnjem država nima celotnega ali pomembnega deleža. Gre za polstranske in celostranske oglase, ki glede na tednikov cenik stanejo med 1.120 in 2.800 evrov.

Televiziji Nova24TV pa za oglasni prostor, kolikor smo zaznali, plačujejo predvsem Telekom Slovenije, Petrol, Mercator, Slovenske železnice in Telemach. Tudi v tem primeru gre večinoma za podjetja, v katerih ima država pomemben lastniški delež.
 
21. nov 2007
12.761
468
83
Kočevska
Vsi po vrsti so sami hinavci. Da bi pa na te firme pritisnili državljani, s tem, da bi nehali koristiti njihove usluge, pa ni za pričakovati. Žal se večina ljudi briga samo za lastno rit.
 

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
21.811
436
83
blizu močvirne prestolnice
Aja? Dokler bodo podjetja oglaševala na nasprotni strani, kateri mediji prav tako izvajajo sovražni govor in laži so samo lahko tiho. Sploh pa nek savič nima pravice klobasati, saj prav on žali svoje nasprotnike.