SDS TV, radio in spletka

  • Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Izvedi več...
9. nov 2007
2.968
2
38
Gospod PREDSEDNIK Pahor! Nek politik, ki je glavni kandidat za premiera, brezbrižno izjavi, da je za strankin kredit sumliva oseba iz bosne bolj verododstojna, kot državna banka, čeprav s tem povsem jasno krši zakon o financiranju strank. Če pa se ob tem dogodku ne čutite odgovorni in se oglasite, potem pa res ne potrebujemo predsedmika. Drugič, na vseh prireditvah, kjer je sds in njeni podporniki, glavni akter, brezbrižno najavijo izvajajo himno z dvema kiticama, čeprav je uradna himna z eno kitico. Predsednik se mora oglasit ko mu pred oćmi rušijo temelje države.
 

jello

Fizikalc
22. sep 2008
4.616
72
48
S temle zmazkom nisi nič boljši od njih. Daj lektorirat da ti zmontirajo rodilnik, manjajoče črke, ločila in velike začetnice (skratka osnovno slovnico), potem pa naslavljaj predsednika. Če je naslovnik kekec, to ne pomeni da lahko kar vsak taca po njem.
 

Gatto

Fizikalc
19. jul 2007
16.344
93
48
tu in tam
Če je kaj verjeti predvolilnim anketam, jih je takih kar nekaj, ker pravijo, da naj bi SĐS vodila...seveda se opravičujem vsem, ki so naravno prikrajšani, ampak take gotovo ne sprašujejo. Tako, da je stanje nacionalnega duševnega zdravja pod vprašajem..
 

bizi

Fizikalc
21. nov 2007
10.667
30
48
Kočevska
Kjer se v Sloveniji pojavlja mafija, je v ozadju SDS in Janša. Bosanska pralka denarja, SDS-ovski Hauc, pod katerim se je dogajalo množično pranje, SDS-ovec Britovšek, ki je z vsemi močmi preprečeval odkrivanje pranja denarja.
V parlamentarni preiskavi pa SDS ni želel sodelovati, ker bi srečali sami sebe. :cool:
 

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
19.985
39
48
blizu močvirne prestolnice
Twitter: Prva+najbolj udarna novica: Pranje denarja Dijane Đuđić, v režiji Janševe stranke SDS. Bančne mahinacije je odkril mnogočlenar, po potrebi pa ameba Jani.
Oprana miljarda-malenkost
Miljardni minusi v bankah-nepomembno
Stomilijonska preplačila v zdravstvu: fovšija!