Si vse povedal s tem.
Zakaj bi obsojali poskuse, dovršenih dejanj pa ne?Ko bodo ponosni nasledniki obsodili titejev poskus kolaboracije
Samo v tvojih sanjah in četniški literaturi.Poskus umora je prav tako kazniv kot izvršeno dejanje. Razen tega je pri poskusu ostalo ker so jih Nemci zavrnili. Titovci bi svojo obljubo izpolnili. Je ukazal Stalin.
Kot prvo jaz nisem ne javna oseba, ne vplivna oseba še manj pa PV in predsednik politične stranke, še več niti včlanjen niti simpatizer nobene nisem.
Kot drugo pa ne poveličujem ne rehabilitiram jih jst ampak tvoji oz vaši idoli. Glede na retoriko na forumu pa lahko sklepam da so ti blizu.
Tole je spet en kozel, ki gaje ustrelil pacient. Podobno kot je pri dejstvu, da so se na faxu obramboslovja učili, kaj je to partizansko vojskovanje, a on gre to znanje uporabit za to, da zavede nepoučen folk. Politične primitiviste. O tem sem že pisal.Ko bodo ponosni nasledniki obsodili titejev poskus kolaboracije
Ja. Sem zgoraj tudi omenil, politični primitivist. Ta besedna zveza ima poseben pomen. Hvala za popravek.al pa primitivitivist.
Moraš bit precej neumen, da nasedeš. Ali pa fanatik.
Saj sem opisal obe teoriji, tvojo: Po tej teoriji so vseskozi zmagovali belogardisti skupaj z Nemci. Edino na koncu jim je malo zmanjkalo.smanji doživljaj
sem ti že napisal: partizansko vojskovanje ni, da ti nagoniš 30.000 partizanov v hosto in se greš frontalno vojskovanje
pa republiko pa osvobojeno ozemlje in likvidiranje kulakov
ni to lapsus to je revolucija
Saj sem opisal obe teoriji, tvojo: Po tej teoriji so vseskozi zmagovali belogardisti skupaj z Nemci. Edino na koncu jim je malo zmanjkalo.
In iz knjig, iz katerih se je učil pacient. Glej zgoraj. Ne morem vplivat na izid. Vseskozi ste zmagovali. Povej, kam pošljem Pahorjevo vojsko, da položijo vence.
Poskušal sem zgolj strokovno razložit dogajanje in način vojskovanja. Kaj pa se je dogajalo v Dražgošah pa zagotovo ve priča, ki je bila takrat stara 3 leta.Zelo natančno se spomni.
77 let pranja bo pa valda opralo ne?![]()
Denis. Ko si že tako izviren. Bi mi lahko ti v štirih stavkih napisal, kako se je dogajalo, da bom vedel. Pa bi prosil, da vsaj v enem omeniš belogardiste. Pa če se malo bolj vljudno obnašaš, ne bi škodilo. Bom vsaj vedel, s kom se pogovarjam.Gniloba.