SD

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
26.971
2.153
113
blizu močvirne prestolnice
Odvetnica? Fotr zelenko...V glavnem familija ni glih nekaj OK vsaj če beremo kaj naj bi stric počel. Da pa dohtar nič ne ve pa itak vemo, kako tam daleč poslujejo.
 

brane_new

Guru
10. feb 2008
8.135
1.278
113
FAJON 3.jpg
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
6.846
1.889
113
Ljubljana
hmpg.net
Ce je to res, ne bi smel odstopiti, ampak javno objaviti pritiske in zahtevo za preiskavo. In korektno izvesti preiskavo, ker svefe krave smejo imeti samo v Indiji.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Gavran

erikson

Guru
25. avg 2007
16.716
1.390
113
Zanimiv pogovor s Hanom, realni odgovori in razmišljanje.


Res je, Levica je v slovenski politični prostor seveda prinesla neko svežino. Stranka je šla neko pot izven obstoječih okvirjev in je ves levi pol zamaknila bolj proti levi. Oziroma percepcija, kaj je levo, je postala drugačna, bolj ostra.
Verjetno smo Socialni demokratih v preteklosti malce zanemarili ta zelo levi del volilnega telesa in zato mi je žal. Vendar pa vseeno trdim, da biti bolj lev ne pomeni ponujati nerealne rešitve, tu se pri meni te definicije bolj ali manj lev končajo. Namreč izkušnje mi povedo, da svet ni rožnat, da ni povsod tako, kot bi si želeli, in da je žal treba včasih sprejemati tudi odločitve, ki ljudem ne bodo in niso všeč. In tega Levica, vsaj do zdaj, ni pokazala, ker pač ni bila v vladi, ni imela te odgovornosti in posledično zato ne nosi težkega nahrbtnika. Govoriti o tem, kako bi bilo, če bi bilo, je najlažje, mi pa smo videli, kako je, če vladaš, ko nekaterih stvari ne moreš narediti zaradi denarja, nekaterih ne zaradi Evrope, spet drugih zaradi koalicijskih zgodb.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Regnum

Regnum

Pripravnik
24. jun 2021
81
25
8
Izbor po mojem okusu.
Citat:
-In ja, nisem zadovoljen z delom vlade, prepričan sem, da bi bilo lahko bistveno boljše. ...Jaz se spomnim, da sem se v prvih mesecih vlade nagibal k razmišljanju, da bi Socialni demokrati absolutno pomagali, ampak takoj, ko smo izrazili že prvi pomislek glede kakšnega vladnega ukrepa, je takoj sledil neposredni napad

-Absolutno sem tudi prepričan, da smo zapravili preveč denarja za covidne dodatke, predvsem tistim, ki niso imeli stika s covidnimi bolniki.

-Prepričan sem, da bi se moralo tistemu delu gospodarstva, ki je bil zaprt, pokriti vsaj osnovne fiksne stroške.

p.s. še nas je nekaj!