SD

bizi

Guru
21. nov 2007
17.749
2.258
113
Kočevska
Demz bo s5 bentil čez mene (da to ni lepo in da se ne sme izpostavljati.....) :p

Ob takšnem razmišljanju voditeljice SD človek ostane brez besed. Ne samo, da je proti otrokom in družinam, je tudi proti slovenstvu in slovenski državi.

fajon.jpg
Nič originalnega pri Madžarih. Vse to je izumil že Hitler. :zmaga:
 

Demz

Guru
15. avg 2010
12.837
2.730
113
Tri šefle vode za njimi .. da ne bodo nazaj hodili.
Sicer sem se pa domislil da je tisto druga božja zapoved. Torej ne skruni po nemarnem Demzovega imena ! :mad:
 

Gavran

direktor!
22. jul 2007
5.723
1.431
113
Nuku`Alofa
A je to tista elektrarna, kjer se je leta 2008 pri spustu čez prelivna polja utopilo 13 kanujistov?

Tisto je Blanca, nižje je Krško, potem Brežice, vmes je še jez nuklearke, sledi pa še Mokrice. Če torej hočeš da trugo odnese čez mejo, jo moraš zaenkrat spustiti v Savo pod jezom Brežice, čez nekaj let pa jo bo treba odpeljati še malo nižje po toku...
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
24.858
5.724
113
Povzetek:
Na novinarski konferenci Socialnih demokratov, na kateri je danes sodelovala tudi predsednica stranke Tanja Fajon, so snemalcu Nove24TV prepovedali vstop.
"Ob prihodu na sedež stranke je varnostnik oziroma nekdo, ki je preverjal prihode, našemu snemalcu fizično prepovedal vstop in dejal, da na dogodek naša medijska hiša ni vabljena in tam ni zaželena,"
Fajonova: Prišlo je do nesporazuma
Na Twitterju se je odzvala predsednica stranke Tanja Fajon, ki je zapisala, da se Novi24TV opravičuje, da je očitno prišlo do nesporazuma, na katerega ni imela ne časa in ne priložnosti vplivati. Zatrdila je še, da z njene strani ni bilo podano nobeno navodilo o prepovedi in da so vsi novinarji in snemalci na njihovih novinarskih dogodkih dobrodošli.
ZNP: Gre za diskriminacijo, dogodku ostro nasprotujemo
"V Združenju novinarjev in publicistov (ZNP) ostro protestiramo proti dogodku, ki se je zgodil danes," so zapisali in dodali, da je Nova24TV uradno zabeležena v razvidu medijev in ima enake pravice sodelovanja na novinarskih dogodkih kot vsi drugi mediji.
"Tovrstno omejevanje dela medijev ni sprejemljivo ne za opozicijsko ne za vladno ali katerokoli drugo stranko in grobo posega v svobodo dela medijev. Posebej je nerazumljivo s stranki stranke, ki dnevno opozarja na domnevne pritiske na delo medijev v Sloveniji in katere evropski poslanci v Evropskem parlamentu sprožajo razprave o domnevnem kršenju medijske svobode v Sloveniji. Očitno v SD pritiske na medije opazijo le takrat, ko naj bi jih izvajali drugi," še navajajo.
 

brane_new

Guru
10. feb 2008
7.116
1.049
113
SDS in novinarstvo: Kdor je brez greha, naj vrže kamen.
Citat Fajon: Brutalni napad na neodvisno novinarstvo in Evropsko demokracijo!