rezultati županskih volitev

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
7.979
560
113
No, a zdaj veste zakaj je sporno puščati kriminalce, kot je "Zoki", na oblasti zaradi nekih banalnih napak. Ljudje bodo začeli razmišljati tako kot tile spodaj, pa še prav veliko se jim ne bo dalo oporekati.

Tam, v gričih, niso imeli težav s priznanjem, da so navdušeni volili za Leljaka. "Kaj lopov? Janković v Ljubljani je še stokrat hujši lopov! Ampak naš je za svoje grehe že odsedel, Janković pa ni bil v zaporu niti en dan!" je bil samo eden od tipičnih odgovorov.
 

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
7.979
560
113
V osnovi se je začel pritoževati Balažic, torej gre za levičarje proti levičarjem. Ljudmila je samo malo "lonček pristavila".

Fajn je da so na ministrstvu rekli da je vse ok. Naredi naj se torej analiza in če kaj ne bo tako, bo pač nekdko moral leteti iz službe. To je način razmišljanje v odgovornih državah, ki ga sam zelo podpiram.

Lahko pa se zmenimo, da vsaka občina spravi svoje odpadke, pa da potem vidim Ljubljančane, če bodo še tako pametni. Moj predlgo bi bil da se reimo začne v Mostecu (tam je en fajn bajer, pa vse te gradbene jame po ljubljani na se zapolni, pa nedokončani del stožic naj se podre (to bo itak treba kmalu) in tja nasuje...