rezultati županskih volitev

softi

asfalter
30. avg 2007
32.661
335
83
okolica metropole
#42
da je gatović stajerc bi si lahko mislila. če je temen pa zna sonetni venec je šlosar. če je mali, glasen, pa bil major..ni drugega kot štajerc. če se baha kako pije, a časti nikoli, se je pa preselil na gorenjsko.
 
11. sep 2007
5.195
342
83
#57
Slovenija je na županskih volitvah in tudi na parlamentarnih pokazala naslednje:

- smo komunistični narod - zgleda imamo to v genih
- smo zabiti da nam še bog ne more pomagat in skoraj nič manj kot kakšen povprečen bosanec - kako da ne, saj velik procent prebivalstva izhaja iz priseljencev iz bivše juge ter njihovih potomcev.
- ne znamo razmišljat z trezno glavo, ali drugače rečeno imamo spomin zlate ribice - spet naveza na južne kraje in bosansko inteligenco in srbski karakter.

Tukaj leti kritika na skoraj vse primere, od voljenje Opankovića, do Kangle, Popoviča itd. Cel čas poslušam samo te zgodbe "on je edini nekaj naredil za naše mesto". Nihče pa ne pomisli kako, za kakšno ceno in s kakšnim namenom. Ljubljanske pufe plačuje cela Slovenija, pa z žabarijo nima nobenega stika, nekateri tam sploh še v življenju niso bili. Kanglerjeve grehe se je plačevalo vsaj en mandat za njegovo odstavko. Prav vsi v sodnih postopkih, sodbe padajo kot domine (le zakaj) pufi se tesno-sorodnim firmam odpisujejo na račun davkoplačevalcev, akterje pa prav nobena sodba ne izuči in furajo svojo zgodbo oziroma imidž še kar naprej, na medijih se nam pa lepo veselo smejijo. A noben ne opazi da je za tem nasmehom skriva v bistvo posmeh volilcem, kaki kreteni so (ne smo, to razložim kasneje), da jih še kar naprej volijo.

In na koncu sem prepričan da ne spadam med povprečnega slovenca. Se redno udeležujem volitve vendar noben moj kandidat na volitvah ni prišel ne v drugi krog, ne v parlament ne na občino. Ker sem verjetno redki, ki je kandidate izbiral po načelu nesporne preteklosti, modrosti in brez političnih stricev iz ozadja. Žal pa tako seme ni moglo zrasti v gnili politični podlagi.

Pa še čisto na koncu, nisem volil SDS, da me kdo slučajno ne poveže z Jajotom.
 
Všečki: Gavran and Matey