Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Parkiras na parkiriscu od avditorija, ki je od bus postaje levo, ob cesti, ki pripelje v portoroz. Je placljivo v tem letnem casu, ampak v portorozu ne bos nasel zastonj parkirisca.
Zastonj parkirisce najdes samo pri marini Portorož. Res da se moras potem malo sprehodit. Meni to ni problem zato niti ne pomislim, da bi parkiral drugje...
Citat: Uporabnik dejk0 pravi:
Zastonj parkirisce najdes samo pri marini Portorož. Res da se moras potem malo sprehodit. Meni to ni problem zato niti ne pomislim, da bi parkiral drugje...
Peljes proti Luciji in na zadnjem kroznem gres desno nato pa se enkrat desno proti marini. Na tvoji desni mas potem ogromen makedamski parking. Potem, če gres do centra peš imaš bližnjico in je peš pot med tem parkingom in ograjo marine... Sem dol skoraj vsak teden in vedno parkiram tam.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.