jah verjetno bi se dalo kaj narediti kar s plirno pasto za lak (pa seveda polirnikov). Samo ti zdaj najprej natuhtaj ali je oksidacija od znotraj ali od zunaj....ker pogosto se zgodi, da zgleda kot da je na zunanji strani...v resnici je pa znotraj, kjer pa nimaš kaj.
Jaz sem pred časom telovadil (po plastiki - zadnja luč) s polirnim prahom, ki se uporablja za poliranje leč. Rabiš klobučevino, namočiš, namešaš v vodo (podobno kot polirna pasta, le da je tu brez kakršnih koli mašit oz. dodatkov)....pa lahk rečem da sem tudi na roke kar dobro spravil ven mikro raze (samo sem pa drgnil ko pri norcih).
Jaz bi ti svetoval da si nabaviš eno povprečno polirno pasto (srednje grobo)...dobiš kaj podobnega klobučevini, vse skupaj namočiš (da bo teklo naokoli) ter se lotiš ročnega poliranja(Toliko bodi skozi pozoren da ne boš drgnil na suho). Ni hudič da ne boš spravil ven ako je res na zunanji strani.
Oz. si jo sposodi od kolega...ker rabiš res malo (če ima pa še polirnik si pa itak zmagal..le za pivo mu daj pa naj on naredi, okoli luči pa pleh polimaš z malarskim lepilnim trakom)