Podatki o gostinskih obratih na nekem območju?

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
39
www.lajsta.si
Kje bi lahko povprašu po tem?

Sm gledu nek na stat.si, vendar se podatki že na oko vidno razlikujejo od stanja v resnici.

Mene me zanima samo za gostinske lokale (bari, kavarnice) brez gostiln, picerij ipd.

AJPES ima te podatke?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
sej realnih itak ne moreš dobit, ker gostinci itak vsi prirejo podatke... Lahko greš edin do kakšnega osebno, pa ga povprašaš, če ti jih zaupa.

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
39
www.lajsta.si
vsi morjo bit nekje popisani, zaboga, sej smo država!!!???

Edit - aja, eni so izbrisani
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
sej so popisani, v njihovih osebnih zapiskih - če si jih delajo. Drugače pa če imaš ti na večer za 200€ prometa, ga prikažeš 150€ (izbrišeš račune iz blagajne) in je! in imaš 50€ neobdavčenega čistega denarja...

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
39
www.lajsta.si
se mi zdi, kot da bi pisal kitajsko!

Zanimajo me njihovi
1. KONTAKTNI podatki
2. ŠTEVILO gostinskih ponudnikov v neki REGIJI

O gšeftu vem, ker imam nočne obhode
wink-1.gif
občasno!

Tako, da se ne bomo misanderstendali

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
reku si

"Kje bi lahko povprašu po tem? Sm gledu nek na stat.si, vendar se podatki že na oko vidno razlikujejo od stanja v resnici. Mene me zanima samo za gostinske lokale (bari, kavarnice) brez gostiln, picerij ipd.AJPES ima te podatke?"

Nikjer pa nisi povedal da bi rad naslove, kontakte, število,....

in ker se rezultati tud pri financah vidno razlikujejo od prijavljenih, sm mislu da to misliš!

Ja ajpes bi lahko imel, sam vprašanje če imajo oni interes ločevat po regijah pa to... Za njih so vsi enaki - vsi plačujejo prispevke!
To bi mogu kakšen mail kam poslat... Davčna, kakšna občina (register dejavnosti), ipd...