Številke lažejo?
Krepitev javnega zdravstva je moja zavezaKrepitev javnega zdravstva je bila in ostaja ena ključnih prioritet te vlade. To je obljuba, ki smo jo dali ljudem.
A se bos se kaj zlagal danes? In tu folku o kleti nabijas…Da se ne boš p*osral od napora, ki ga vlagaš v današnjo aktivnost-a imate v kleti nadure?
Me prav zanima, po katerih portalih še tako predano smetiš, če si že s tem nepomembnim forumčkom daš toliko za opraviti...
Evo, podkupnine pri glupih ovcah delujejo.![]()
Takšen bi bil rezultat, če bi bile volitve danes
Če bi bile volitve danes, bi parlamentarni prag prestopilo osem strank, kaže raziskava javnega mnenja, ki jo je za Delo opravila Mediana.www.zurnal24.si
Delo vlade je pozitivno ocenilo slabih 28 odstotkov od 710 sodelujočih, skoraj enak delež tudi srednjo, približno 43 odstotkov pa negativno, skupaj povprečno 2,68. Delež tistih, ki se jim zdi delo vlade za oceno 4 ali 5, je glede na prejšnje meritve ostal enak, manj pa je tistih, ki so ji dali oceno 1. Teh je 21 odstotkov, novembra jih je bilo 27, oktobra pa celo 30 odstotkov.
Evo, podkupnine pri glupih ovcah delujejo.
Prvo uletis z nekim brezvsebinskim, baročnim blebatanjem.Da se ne boš p*osral od napora, ki ga vlagaš v današnjo aktivnost-a imate v kleti nadure?
Me prav zanima, po katerih portalih še tako predano smetiš, če si že s tem nepomembnim forumčkom daš toliko za opraviti...
Iz kleti se ne da nikamor strmoglavit. Zate upam da pišeš vsaj iz mansarde, če ne kar s strehe. Wtc-ja.Da se ne boš p*osral od napora, ki ga vlagaš v današnjo aktivnost-a imate v kleti nadure?
Zaenkrat še smemo izražati svoje mnenje, čeprav Golob napoveduje tehnološke rešitve za cenzuro in enoumje.Da se ne boš p*osral od napora, ki ga vlagaš v današnjo aktivnost-a imate v kleti nadure?