Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
24.488
8.077
113
Podjetniki bodo najemali posojila za izplačilo Golobove volilne podkupnine. Mesec pravi, da božičnica ni nobeno breme za slovensko gospodarstvo.

• Ljubezen
Reactions: jonny77

erikson

Guru
25. avg 2007
24.488
8.077
113

Delo vlade je pozitivno ocenilo slabih 28 odstotkov od 710 sodelujočih, skoraj enak delež tudi srednjo, približno 43 odstotkov pa negativno, skupaj povprečno 2,68. Delež tistih, ki se jim zdi delo vlade za oceno 4 ali 5, je glede na prejšnje meritve ostal enak, manj pa je tistih, ki so ji dali oceno 1. Teh je 21 odstotkov, novembra jih je bilo 27, oktobra pa celo 30 odstotkov.

sad

Guru
24. avg 2007
22.729
11.532
113

Delo vlade je pozitivno ocenilo slabih 28 odstotkov od 710 sodelujočih, skoraj enak delež tudi srednjo, približno 43 odstotkov pa negativno, skupaj povprečno 2,68. Delež tistih, ki se jim zdi delo vlade za oceno 4 ali 5, je glede na prejšnje meritve ostal enak, manj pa je tistih, ki so ji dali oceno 1. Teh je 21 odstotkov, novembra jih je bilo 27, oktobra pa celo 30 odstotkov.
Evo, podkupnine pri glupih ovcah delujejo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Matey

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.924
8.231
113
ampak, malo ironije pa je v vsem skupaj...

Senilnemu Kebru so pustili trapati po televiziji o evtanaziji, ker je prehudo čakat na menjavo kolka in od vseh dohtarjev, gredo zdele na rekorderja za tovrstne operacije. Kako bodo to zaspinal - da če bi vsaj evtanazijo pustili, bi bili lahko rešeni bolečin, zdaj boste pa še dlje časa trpeli?

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in erikson

sad

Guru
24. avg 2007
22.729
11.532
113
A ti resno misliš, da ptiči nimajo več idej o podkupninah do takrat?
Pripravi se in glej, kako lahko je razmetavati s tujim denarjem.

In ja, res si močno, močno želim, da se motim.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.482
2.043
113
41
Da se ne boš p*osral od napora, ki ga vlagaš v današnjo aktivnost-a imate v kleti nadure?
Me prav zanima, po katerih portalih še tako predano smetiš, če si že s tem nepomembnim forumčkom daš toliko za opraviti...
Prvo uletis z nekim brezvsebinskim, baročnim blebatanjem.
Ko ni pričakovanega odziva, ki si ga verjetno namenjate drug drugemu znotraj vašega pravljičnega balončka, pa sledi nepomemben forumček, kleti, posral...
Sicer smo ti vsi hvaležni, da nas občasno razsvetlis vsaj s kakšnim od žarkov, ki jih oddaja tvoj sončni kralj, pa bi te za dobro naše prihodnosti prosil, daj ukvarjaj se raje z pomembnimi rečmi, mednarodno diplomacijo, resevanjem zdravstva... Kot pa da zapravljaš dragocen čas tukaj z nami, izgubljenimi bedniki.
Škoda tvojega intelekta...

jello

Guru
22. sep 2008
11.027
4.268
113
Da se ne boš p*osral od napora, ki ga vlagaš v današnjo aktivnost-a imate v kleti nadure?
Me prav zanima, po katerih portalih še tako predano smetiš, če si že s tem nepomembnim forumčkom daš toliko za opraviti...
Iz kleti se ne da nikamor strmoglavit. Zate upam da pišeš vsaj iz mansarde, če ne kar s strehe. Wtc-ja.