Planet Golob

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.463
10.671
113
Izgleda da ti je dolgčas. Skini mi se s kurtza, pa kakšnega pametnega dela se primi.
:valjamse: Aha, gremo po tvoje dalje. Ko zabredeš štartaš z žaljivkami, pol boš užaljen in tako dalje. Ti pa delaš zelo pametno stvar vidim. Začni ti, pištolo kupit in talat šuse v glavo. En mora začet, pa naj bo pravi desničar, tak klen Slovenc.

PS: v resnici bi se pa včeraj na busu na Bavarcu usral v hlače, kot večina navadnih smrtnikov.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.463
10.671
113
Pojasnilo, zakaj je netalanje šusov v glavo levičarska stvar pa še čakam. Verjetno bo izpuhtelo med zmerljivkami z levaki in pacienti mimo štajerske fige, skozi prismojena jajca na ponvi v nebo.

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.420
4.183
113
Ljubljana
hmpg.net
Zdaj, če se spomnimo Katinskega gozda, potem je talanje šusov v glavo še kako levičarsko.

Ker, v nasprotju s prepričanjem nekaterih (rasistov), so fuknjeni vseh ras, ver in prepričanj. Samo nekateri bi hoteli, da so fuknjeni samo levičarji/črnci/muslimani/pedri ...

Direktor je še vedno Šalca. Ustanovitelj in lastnik R2 investiranje, ustanovitelj Dejan Vedlin
To pravi Bizi

Tako da so še vedno svoji gazdeji, kar delaj, delajo dobro in so maskote Maribora.

Kje je danes Radio City z Grajnerom? Število polušalcev ima nič več kot Averjev NET FM.
tovaršija nagradno pitanje...kako je kaj s škratom Bolfenkom, maskoto (eno izmed) na njihovem radiju, ki je bila uporabljena v skečih. Nekaj časa nazaj (merjeno v letih) sem to sm in tja poslušal zdaj pa že neki časa nism ujel njihovih skečov, ki se začnejo z dame in gospodje..... to še živi?

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.463
10.671
113
levičarji so največkrat proti smrtni kazni. No k njim dodaj še NVOje ki so glede politčnih pogledov na ist strani
Sem kje omenil smrtno kazen? Govoriva o šusu v glavo tko na hitro brez sojenja. Ko bo Janša na oblasti, bodo taki pacienti, kot je bil ta včeraj na Bavarcu verjetno preventivno ustreljeni, tko se da brat kolega Fadila, ki je raje odlajal, kot pa razložil.

Mimogrede smrtno kazen za najhujše zločine podpiram, pa me glavni značkarji označujejo za levičarja, go figure.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.302
1.063
113
toti Maribor
tovaršija nagradno pitanje...kako je kaj s škratom Bolfenkom, maskoto (eno izmed) na njihovem radiju, ki je bila uporabljena v skečih. Nekaj časa nazaj (merjeno v letih) sem to sm in tja poslušal zdaj pa že neki časa nism ujel njihovih skečov, ki se začnejo z dame in gospodje..... to še živi?
Sedaj je Toti reporter Milan. In ja še živi, celo razprodano dvorano Tabor imajo 25.12.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.652
3.929
113
Na spotifyu imaš Toti Reporter Milan (vse oddaje redno naložene)

To mi je še vedno vrhunsko. Radija pa ne prebavim (Vedlin mi ne sede). Mi pa je City zdaj dosti boljši, ko ni njega. Ampak vseeno zelo redko sploh kak radio poslušam.
Reporter Milan je zaščitena blagovna znamka oz. so avtorske pravice od radia City, zato so sedaj ista ekipa dodali Toti reporter Milan in delajo isto dalje, ne smejo pa vrtet starih stvari, medtem pa R City vsak dan objavlja stare Reporterje Milane.

Tudi meni je sedaj R City mnogo boljši (manj lapajo) ko je šla trojka + ona tečna napovedovalka, ki je bila produkt njihove šole.