A tako si prevedel zadevo? Janša bi mu pa lastnoročno počil šus v glavo, al kako je s tem?Baje da nov levičarski pregovor:
Bolje biti zaboden v avtobusu, kot Janša na oblasti.
A tako si prevedel zadevo? Janša bi mu pa lastnoročno počil šus v glavo, al kako je s tem?Baje da nov levičarski pregovor:
Bolje biti zaboden v avtobusu, kot Janša na oblasti.
Izgleda da ti je dolgčas. Skini mi se s kurtza, pa kakšnega pametnega dela se primi.A tako si prevedel zadevo? Janša bi mu pa lastnoročno počil šus v glavo, al kako je s tem?
Izgleda da ti je dolgčas. Skini mi se s kurtza, pa kakšnega pametnega dela se primi.
Aha, gremo po tvoje dalje. Ko zabredeš štartaš z žaljivkami, pol boš užaljen in tako dalje. Ti pa delaš zelo pametno stvar vidim. Začni ti, pištolo kupit in talat šuse v glavo. En mora začet, pa naj bo pravi desničar, tak klen Slovenc.Pa islam mu je na možgane udaril. Tako da, ja, spet so "oni" zraven.Huraaa, ni Muslim.
SIC!
En zblojen slovenc, levičar![]()
Zate velja samo eno pojasnilo in to je da si enostavno glup, S pacijenti se mi ne da ukvarjat. Greš na ignor.Pojasnilo, zakaj je netalanje šusov v glavo levičarska stvar pa še čakam. Verjetno bo izpuhtelo med zmerljivkami z levaki in pacienti mimo štajerske fige, skozi prismojena jajca na ponvi v nebo.
Pa saj to ni nikoli bila nobena skrivnost. Že od samega začetka se je to vedelo in se ni niti skrivalo, tako da ne vem v čem je zdaj problem.To da je Odlazek od začetka zadaj pri projektu Toti radio, pa je splošno znano.
Bereš in komentiraš selektivno. MrDaco se je čudil, da je Odlazek zadaj in to sem mu napisal.Pa saj to ni nikoli bila nobena skrivnost. Že od samega začetka se je to vedelo in se ni niti skrivalo, tako da ne vem v čem je zdaj problem.
Evo, užaljenZate velja samo eno pojasnilo in to je da si enostavno glup, S pacijenti se mi ne da ukvarjat. Greš na ignor.

levičarji so največkrat proti smrtni kazni. No k njim dodaj še NVOje ki so glede politčnih pogledov na ist straniAha, to da se ne tala šusov v glavo je levičarska stvar? Prvič slišim, daj obrazloži.
tovaršija nagradno pitanje...kako je kaj s škratom Bolfenkom, maskoto (eno izmed) na njihovem radiju, ki je bila uporabljena v skečih. Nekaj časa nazaj (merjeno v letih) sem to sm in tja poslušal zdaj pa že neki časa nism ujel njihovih skečov, ki se začnejo z dame in gospodje..... to še živi?Direktor je še vedno Šalca. Ustanovitelj in lastnik R2 investiranje, ustanovitelj Dejan Vedlin
To pravi Bizi
Tako da so še vedno svoji gazdeji, kar delaj, delajo dobro in so maskote Maribora.
Kje je danes Radio City z Grajnerom? Število polušalcev ima nič več kot Averjev NET FM.
Sem kje omenil smrtno kazen? Govoriva o šusu v glavo tko na hitro brez sojenja. Ko bo Janša na oblasti, bodo taki pacienti, kot je bil ta včeraj na Bavarcu verjetno preventivno ustreljeni, tko se da brat kolega Fadila, ki je raje odlajal, kot pa razložil.levičarji so največkrat proti smrtni kazni. No k njim dodaj še NVOje ki so glede politčnih pogledov na ist strani
Sedaj je Toti reporter Milan. In ja še živi, celo razprodano dvorano Tabor imajo 25.12.tovaršija nagradno pitanje...kako je kaj s škratom Bolfenkom, maskoto (eno izmed) na njihovem radiju, ki je bila uporabljena v skečih. Nekaj časa nazaj (merjeno v letih) sem to sm in tja poslušal zdaj pa že neki časa nism ujel njihovih skečov, ki se začnejo z dame in gospodje..... to še živi?
Na spotifyu imaš Toti Reporter Milan (vse oddaje redno naložene)Sedaj je Toti reporter Milan. In ja še živi, celo razprodano dvorano Tabor imajo 25.12.
Seveda, ker je Avdić šov boljšiJaz sem jih nehal poslušat po pol ure. Case closed.

Seveda, motenci so vseh prepričanj, kot si rekel.Ker, v nasprotju s prepričanjem nekaterih (rasistov), so fuknjeni vseh ras, ver in prepričanj. Samo nekateri bi hoteli, da so fuknjeni samo levičarji/črnci/muslimani/pedri ...
Reporter Milan je zaščitena blagovna znamka oz. so avtorske pravice od radia City, zato so sedaj ista ekipa dodali Toti reporter Milan in delajo isto dalje, ne smejo pa vrtet starih stvari, medtem pa R City vsak dan objavlja stare Reporterje Milane.Na spotifyu imaš Toti Reporter Milan (vse oddaje redno naložene)
To mi je še vedno vrhunsko. Radija pa ne prebavim (Vedlin mi ne sede). Mi pa je City zdaj dosti boljši, ko ni njega. Ampak vseeno zelo redko sploh kak radio poslušam.