Planet Golob

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.912
4.084
113
OK dobro, nisem v toku s temi "poizvedbami", po spominu imam, da so dvoji bolj levi in en bolj desni, čeprav vsi trdijo, da so strogo profesionalni.

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.393
8.259
113
Nismo vedeli, da zakon o dolgotrajni oskrbi tudi razbremenjuje domove. Ne moreš iti prosto v DSO (prej si se lahko vpisal po 65 letu), temveč mora CSD izdati odločbo. Brez odločbe lahko greš "privat", ampak plačuješ polno ceno.

1764755982866.png

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.393
8.259
113
Prebelič se je v hlače, še predno je sploh usta odprl! Dvomim, da ta konglomerat lahko pobere večino na levi, če bo res do skupnega nastopa/združitve prišlo. Goloba za PM in Mesca ter ostalih ultra levih iz Levice si res ne želim še en mandat.
Požar pravi:

Prebelič je do 2009 bil član SD, tako da ni nobeno presenečenje da se pogovarjajo o sodelovanju ali združitvi.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

mistique

Guru
16. jun 2009
15.586
2.980
113
Prebelič se je v hlače, še predno je sploh usta odprl! Dvomim, da ta konglomerat lahko pobere večino na levi, če bo res do skupnega nastopa/združitve prišlo. Goloba za PM in Mesca ter ostalih ultra levih iz Levice si res ne želim še en mandat.
Požar pravi:
Brez močne SD ni povratka Ivana Janše in krajšanja vrst v zdravstvu. :fredi: Follows me four more device (prevod: lovijo me 4 device).

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.447
17.943
113
Bogdan Biščak iz Srebrne niti je pojasnil, da so ugovor vložili iz dveh razlogov. Prvi razlog je, da so v kampanji sodelovale Katoliška cerkev in zdravniške organizacije, ki se niso registrirale kot organizator kampanje, kar je sicer po zakonu o volilni in referendumski kampanji obvezno. Drugi razlog za vložitev ugovora pa je po Biščakovih pojasnilih to, da so organizatorji kampanje na strani nasprotnikov zakona v kampanji izrekli vrsto neresnic, s katerimi so izkrivljali dejansko stanje oz. vsebino zakona.
Kaj niso to - zadeve izpostavljene kot prvi in drugi razlog za ponovno glasovanje - stvari, ki se dogajajo ob vsakem referendumu pa se do sedaj zaradi tega še nikoli ni ponovilo referenduma? Vsaj glede zavajanja je nedvomno tako, samo spomnimo se na vse (z obeh strani) izrečene laži pred referednumu o vodah.

• Všeč mi je
Reactions: sad in MrDaco