Pri 1.8 bencinarju VAG piše v navodilih, da je 1l na 1000km normalna poraba olja
Sem že par postov nazaj hotel napisat da ko so jermen menjali s ketno je to še vedno sranje od motorja, že osnova je salabajzerska, ko je motor podrt si poglejte bate in cilindre, podobna debelina in teža kot na kakem mopeduČak to so ta novi od 2023 dalje, 126 km? S ketno.
A oljnega stikala nimajo vec sodobni motorji?Glede porabe olja se proizvajalci zavarujejo....ni sicer Peugeot, ampak Renault
To so ze pri G1 pisali.Pri 1.8 bencinarju VAG piše v navodilih, da je 1l na 1000km normalna poraba olja
In kaj bos s stikalom? Ko se stakne je prepozno.A oljnega stikala nimajo vec sodobni motorji?
Al so se bolj nezanesljivi kot motorji sami
V teoriji? Ja. Ampak z avtom, ki je spil toliko olja, da ga je bilo že sitno nalivati sem se vozil 10 let, lučko za tlak sem videl samo ene 2x, pa ni bilo nobene katastrofe... Sčasoma sem reč tako naštudiral, da sem videl, da se ob zagonu prepočasi ugasne in takrat je bilo olja že slab liter pod minimumom... Naliješ in voziš dalje. Preden bi obrnilo ojnične ležaje pri normalni vožnji, bi bil že dedek...In kaj bos s stikalom? Ko se stakne je prepozno.
Clio 2 malo nad osnovno opremo je to imel, če se prav spomnim.Merjenje količine olja nikoli ni bilo nekaj splošno razširjenega ali pa celo del standardne opreme, prej redkost.
Vsi 25 let stari scenici so to imeli, nekaj časa je bil to prav trend, vsaj v FR avtih.Clio 2 malo nad osnovno opremo je to imel, če se prav spomnim.
Pa jaz na Opel Vivarotu alias Traficu tam iz leta 2012 (če se ne motim, ker pišem na pamet).Te krogce za olje imam jaz v Peugeot Boxer kombiju. Letnik 2017