Parkiranje Lidl, Spar

erikson

Guru
25. avg 2007
24.474
8.072
113
Kaj ni Varuh pred leti zaustavil sekcijsko merjenje hitrosti na območju Trojan? Izvajalo pa se je preko čitanja registrskih tablic...
Zdaj je to zakonsko urejeno, imajo pa težave s certifikacijo merilnikov (po 15 mesecih testiranja jih je Urad za meroslovje zavrnil). Izbrani izvajalec ima rok za pričetek marec 2026.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.340
843
113
tam ko se terc po tori rola
Ni listka spljoh.

Kamera posname tablico not in te spusti ven če so izpolnjeni pogoji - manj kot 90 minut od vstopa, oz. 90 minut + 4€ za vsako nadaljno uro plačano na parkomatu, kamor vneseš registracijo.

Yogi v čem je problem GDPR? Tablica ni osebni podatek, ali?
Ne vem...sem včeraj bil v parkirni hiši pri OKC MB, nič ni ''zastonj 90 min''... slaba ura 1.8 evra. S tem , da sem itak v 15 minutah bil iz UKC, potem pa pol ure iskal avto... tiščalo na WC, pa nisem bil pozoren, kje sem ga pustil... potem še pa ženska zraven ''kaj pa, če je na vrhu''... pa vem, da sem spodaj pustil pri neki faking štrom polnilnici..

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.904
4.081
113
Ne vem...sem včeraj bil v parkirni hiši pri OKC MB, nič ni ''zastonj 90 min''... slaba ura 1.8 evra. S tem , da sem itak v 15 minutah bil iz UKC, potem pa pol ure iskal avto... tiščalo na WC, pa nisem bil pozoren, kje sem ga pustil... potem še pa ženska zraven ''kaj pa, če je na vrhu''... pa vem, da sem spodaj pustil pri neki faking štrom polnilnici..
A ti sploh veš v kateri temi si? LIDL/Spar.
Govorimo o zunanjem parkirišču pri Lidlu na Titovi v MB.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.904
4.081
113
Ja saj za obisk UKC MB smo do sedaj brezplačno uporabljali Lidlovo parkirišče na drugi strani Titove - 5 minut peš od kirurške stolpnice. Moraš samo pazit ob pristankih in odletih helikopterja, da te na vrže z mostička čez cesto. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.718
3.914
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Res se opravičujem vsem, ki ste na treh straneh naredili "doktorsko dizertacijo" iz parkiranja... :cool:
A ni vseeno? Vsak nakupovalni center ima enako (pusti podrobnosti) - parkiraš, kupiš, greš...
Listki ali ne, a ni to malo "blesavo". Pač imajo, kar imajo...
Za cel dan pa, daj si najdi nekaj drugega...

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo in jendomen