Včeraj sem nažgal skoraj 800km po hrvaški AC. Torej celo hr po diagonali in potem še levo. Na komplet celi poti sem srečal točno 4 evje. Sem bil kar presenečen. 2 reveža in danske, enega švaba in enega našega.
Se spomnim 3 leta nazaj, takrat so švabi masovno lezli dol s svojimi novimi eqsi in etroni. O tem ni več ne duha ne sluha. To je bil peak ev čas.
In ta moja opažanja se perfektno skladajo z nepriljubljenim podatkom: 70% prodanih evjev v eu je na firmo. Privat kupcev je za vzorec.
Počasi me že malo skrbi kako bo s temi famoznimi prehodi in net zero sanjami.
Aja prevozil sem tudi celo BiH. 0 ev, 0 polnilnic. In tako izgleda praktično ves svet izven razvitega zahoda + kitajska
Saj bo tudi 2035 lahko se vse brnelo.kje si pa ti razbrala kakršnokoli stisko????
Seveda pa me zanima, s čim me bodo "od zadaj" čez n-let.. ampak "stiska" --- aaaah, daj no
je pa res, da je še nekaj časa do 2035, pa bomo videli, kaj bo.. Do takrat bo še brnel en bencinski 8 valjnik in en 4 valjnik
Po takem enakem znanstvenem postopku pa jaz letos opazam kar vec elektricarjev na Hrvaškem. Svabi majo polno ID4, očitno pa je pri hrvatih zdaj Tesla Y to kar je blo pred casom pri nas.. Frajer vagen.
Drugače ja, bogo imajo s polnilnicami.
veš v čem je point?
V tem, da nas posiljujejo s temi eko štrom konzervami in hočeš nočeš potem bereš te neumnosti, ker te zanima, kaj te čaka v prihodnosti..
Konc koncev tudi jaz berem to temo zgolj zato ker se notri več ali manj potrjuje vse tisto, kar si jaz mislim o tem. Če ne bi bilo to poslijevanje tja do 2035 in bi bilo dejansko prostovoljno, ne bi te teme niti povohal..
Jaz na suc srecujem vecino tujce, severnjake od nas.Svabi se ne mislijo ukvarjat s skrbmi kje bodo filal na balkanu.
Zakurbla "bavarskega" sestvaljnika in gre na adriatic sea.
Svabi se ne mislijo ukvarjat s skrbmi kje bodo filal na balkanu.
Zakurbla "bavarskega" sestvaljnika in gre na adriatic sea.
Pakiram za albanijo.
Z EV.
A dol imajo kako polnilnico?
A imajo sploh ze elektriko razen ob glavni ulici v Tirani in v Sarande?
To je edino kaj jim ho še šlo.... Uvozit kitajce![]()
Emil Frey Grupa započela prodaju kineskih modela Leapmotor
Za sada su tu dva modela, manji T03 koji starta na 18.990 eura, te nešto veći C10 koji stoji 35.990 eura. Manji je isključivo u električnom izdanju, dok veći ima opciju i REEV verzije, a gdje motor s unutrašnjim izgaranjem služi kao generatorautonet.bug.hr
Vidim da me vztrajno ignoriraš. Na Euro6e motorjih gre v sesalni del več trdnih delcev, kot se jih izloči na izpuhu!![]()
Kakovost zraka ogroža prebivalce Ljubljane. Rešitev? Menjava okolja
Ljubljana je bila glede kakovosti zraka leta 2024 uvrščena na 310. mesto med 372. mesti, a takrat je bila uporabljena druga metodologija. Če je prejšnja metodainfo360.si
Ampak EV so bedarija ne?
»Najbolj učinkovit ukrep je zamenjati bivalno oz. delovno okolje v dneh, ko je koncentracija teh delcev največja. Za otroke in mladostnike, ki so v občutljivi fazi rasti pljuč, je priporočljiva zamenjava bivalnega okolja, kar pomeni, da večino dneva preživijo v okolju, kjer prisotnost teh delcev ni previsoka.«
To je edino kaj jim ho še šlo.... Uvozit kitajce
Vidim da me vztrajno ignoriraš. Na Euro6e motorjih gre v sesalni del več trdnih delcev, kot se jih izloči na izpuhu!
In ti bojo strom...