obvezna božičnica - izjeme

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.842
4.768
113
51
Na sončni strani ALP
Menda lahko delodajalci v težavah letos izplačajo le 160 EUR obvezne božičnice.
Če prav razumem primanjkljaj v državnem proračunu, bi torej bilo edino logično, da javni sektor dobi 160 EUR?
Hvala bivši prijatelj. Večina v JS na minimalni plači, nikoli prijeli božičnice, zdaj bi pa še zajedal tist minimalni dodatek k miloščini nakazani petega v mesecu...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.491
1.168
113
Hvala bivši prijatelj. Večina v JS na minimalni plači, nikoli prijeli božičnice, zdaj bi pa še zajedal tist minimalni dodatek k miloščini nakazani petega v mesecu...

Kafetkarji. Se kar dobite je prevec, vsaj vecina teh samih sebi namenjenih sluzb. K kdo sploh se kaj dela v JU? Guzve vedno daljse, zaposleni vedno bolj osabni... Dobrodosli na prostem trgu, me res zanima kako se odrezete.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf in Zgaga

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.473
4.174
113
Ljubljana
hmpg.net
Večina je v zdravstvu, šolstvu, policiji, vojski, gasilcih...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.596
7.688
113
Ne vidim problema. Proračun naj spravijo na plus 300 milijonov in potem si jo zaslužijo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.520
9.653
113
To ni res. Ker vecina ne dela na delovnih mestih z minimalno placo.

placa ni 5ga ampak 10 delovni dan oz najkasneje 15ga v mesecu.

• Všeč mi je
Reactions: delavec44

erikson

Guru
25. avg 2007
24.437
8.048
113
place_po_placnih_razredih.png

Včasih je bilo po plačnih razredih takole. Se pa z višanjem minimalne plače viša tudi število njenih prejemnikov.

marjetica123

Zelenc'
27. nov 2025
80
-233
3

Kriptomagazin je nova slovenska start-up platforma za izobraževanje o kriptovalutah, blockchainu in digitalnih financah. Ponuja preverjene informacije, jasne analize in gradi skupnost navdušencev ter strokovnjakov, ki želijo razumeti prihodnost digitalnega gospodarstva.​

Poglej njihovo spletno stran https://kriptomagazin.si/

• Objave ne odobravam
Reactions: Matey