Novo pri Telekom Slovenije III.

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
448
27
28
Sodišinci

Če mogoče kdo razmišlja o prehodu na Telekom mu lahko posredujem kodo.
 

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.530
168
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Ok, v tem primeru se strinjam. Jst sm bolj ciljal na povprečnega uporabnika. Če bi mi kdo ponudil "akcijo" za 74€, bi ga vprašal, če je na glavo padel......

trenutno placujem tak znesek na T2, hitrosti mizerne (res da na bakru, a vseeno, se je hitrost precej poslabsala, vcasih je bila ze tudi 30/5, zdaj je bolj 15/1), plus a1 phone in sem v totalu na 100€ ... zato v kratkem grem na ta paket, ker bom imel v primerjavi s trenutno situacijo 25€ prihranka ...
 

map

Guru
6. jul 2008
7.779
1.919
113
najrajš na babi
Jest trenutno na T2 paket Oranžni diamant HBO plačujem 64 EUR. Se pravi 70 minus 10 posto plus 1 EUR za drugo televzijo. Drago, poceni stvar posameznika. Amapk če si zračunam ceno pri ostalih vključeno z max HD paketom in HBO premium in mobilno naročnino vse neomejeno/50 giga podatkov, pri ostalih operaterjih pridem dražje skozi. Če gledam recimo 500/100 internet, neomejeno stacionarni telefon v vsa omrežja, pa mobilno številko z 50 giga in HBO premium. Primerljivi paketi + da vzameš še mobilni paket recimo na telekom ali telemach, pride vse skupaj dražje. Vglavnem, zaenkrat sem zadovoljen.
 

zino

Guru
3. sep 2007
6.681
2.473
113
Black Friday 2020


SPREMEMBE V PONUDBI MOBILNIH NAROČNIŠKIH PAKETOV IN STORITEV S 1. JANUARJEM 2021
Obveščamo vas, da bodo s 1. 1. 2021 pričele veljati spremenjene cene nekaterih mobilnih naročniških paketov in mobilnih storitev Telekoma Slovenije. Hkrati bomo nekaterim mobilnim naročniškim paketom povečali vključeno količino prenosa podatkov v državah območja EU-tarife. Z navedenim datumom stopijo v veljavo naslednje spremembe:
a) Sprememba mesečne naročnine
Mesečna naročnina nekaterih mobilnih naročniških paketov in posameznih mobilnih storitev se spreminja za 1 EUR (znesek z DDV). V decembru 2020 lahko zato paket, pri katerem se bo spremenila mesečna naročnina, BREZPLAČNO zamenjate za katerikoli drug mobilni paket iz naše redne ponudbe.
Mesečna naročnina bo ostala nespremenjena pri spodaj navedenih paketih:
  • NEO Svet (NEO Svet A, NEO Svet B, NEO Svet C, NEO SuperNet),
  • Modri (Modri, Modri Plus, Modri Svet, Modri Net, Modri Domači, Modri poslovni paket),
  • Druga številka (Druga številka – Brezskrbni, Druga številka – Modri, Druga številka – Naj, Druga številka – Naj poslovni, Druga številka – NEO, Druga številka – Podjetni),
  • Enostavni poslovni paket, Premium poslovni paket,
  • Gluhi A,
  • Mobilni Internet LTE/4G poslovni, Mobilni Internet Mini, Mobilni Internet Neomejeno, Mobilni Internet Piko, Mobilni Internet POS, Mobilni Internet Start in
  • Telemetrija.
Seznam mobilnih naročniških paketov in mobilnih storitev s spremenjeno ceno od 1. 1. 2021
b) Povečanje vključene količine prenosa podatkov v državah območja EU-tarife v nekaterih paketih

Skladno z Uredbo EU se bo s 1. 1. 2021 pri nekaterih mobilnih naročniških paketih povečala vključena količina prenosa podatkov v državah območja EU-tarife.
Seznam mobilnih paketov, pri katerih se bo s 1. 1. 2021 povečala vključena količina prenosa podatkov v državah območja EU-tarife brez dodatnih stroškov
Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in se z njimi ne strinjajo, imajo do uveljavitve spremembe pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni.
Hkrati imajo naročniki, ki so v okviru naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, ob odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave možnost izbire:
  1. da prejeto terminalsko opremo obdržijo in Telekomu Slovenije povrnejo znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, ali
  2. da prejeto terminalsko opremo vrnejo Telekomu Slovenije v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ter plačajo uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa jim vrne kupnino.
Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika. Na primer: naročniki so kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžni plačati račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave naročniškega razmerja.
Dodatne informacije so na voljo na www.telekom.si, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije ter na brezplačnih številkah 080 8000, 041 700 700 (slednja je brezplačna za uporabnike mobilnih storitev Telekoma Slovenije) in 080 70 70 (za poslovne uporabnike).

kam spada paket trio-c?
 

Schime

Guru
22. nov 2008
1.800
626
113
Podražile se bodo mobilne storitve. Razen zgoraj naštetih paketov, ki imajo zraven tudi mobilno telefonijo v ceni. Pri teh ostane cena ista.
 

raners

Majstr
4. mar 2008
2.690
349
83
Nekaj bi vas vprašal glede naročniških razmerij, ker je kar zmeda na Telekom strani.. ;-)

Trenutno imam "Top trio brezžični" paket pri telekomu in dve mobilni številki pri IziMobilu (paket za 6,99 za 3000 enot).. ;-) Vse skupaj na mesec za 67 eur (z mega enostavno shemo). No, in ker imava z mojo potrebo po večji "mobilnosti", bi vzel neko mobilno naročnino na telekomu.. Torej trio paket z 2 mobilnima številkama...

In gledam malo, kaj bi se najbolj splačalo... In izračun za paket "Neo brezžični" (+ Mega enostavni TV) + Naj C + dodatna številka stane 89,98 eur (za 140gb)... Slika spodaj:
20201129_223256.jpg


Če pa vzamem "Neo brezžični" (+ Mega enostavni TV) = 54eur + NekiNeki (+ pripelji prijatelja) + dodatna številka, pa si ne znam čisto izračunat.. Na "NekiNeki" strani nekaj piše 13,99 (če pripelješ prijatelja) in potem ne piše zraven koliko še za drugo številko..

Kakšna kombinacija naročnin bi se mi torej najbolj splačala, če želim "Neo brezžični" (+ Mega enostavni TV) = 54eur + 2x naročnino na mobilne storitve s čim več (vsaj 100GB) podatkov?
 

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.309
1.327
113
Naj grejo nekam. Ce hocem zdaj ko bodo dvignili ceno paketov zamenjat naj B in neo C za nov paket Neo svet C v katerem je vse v enem paketu mi hocejo vseeno zaracunat spremembo paketa 10 eur. Ker brezplacna sprememba ne velja za neo c, ampak samo za Naj B.
Malo so banda....
 

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.051
282
83
Ali je že kakšen link za mobilne podatke izven SLO v EU po 1.1.2021 ? primerjava staro - novo , vključeno . Hvala .
 

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.436
100
63
40
Malo tu,malo tam :)
NEO TV Lite aplikacija za Android TV – Telekom Slovenije je NEO platformo kot aplikacijo ponudil na pametnih televizijah Android TV / cena, naročilo
NEO TV Lite je aplikacija Telekoma Slovenije za pametne televizije Android TV, ki omogoča uporabo NEO platforme brez uporabe NEO Smartboxa. Telekom Slovenije je tako po T-2 in Telemachu kot tretji operater v Sloveniji svojo TV platformo ponudil kot aplikacijo za Android TV.
NEO-TV-Lite-Android-TV-Telekom-Slovenije-aplikacija-1024x539.jpg
NEO TV Lite aplikacija za Android TV / Telekom Slovenije
NEO TV Lite aplikacija je na voljo naročnikom Telekoma Slovenije, ki imajo vsaj en NEO Smartbox. Namestitev pa je možna na pametne televizije z operacijskim sistemom Android TV 7.0 ali novejšim. NEO TV Lite aplikacija omogoča ogled TV programov v živo, spremljanje radijskih programov, videa na zahtevo, snemanja ter ogleda nazaj do 7 dni. V aplikaciji so na voljo TV-programi v optimalni kakovosti s tehnologijo prilagodljivega bitnega toka.
  • NEO TV Lite v Google Play Store (LINK)
NEO-TV-Lite-aplikacija-Android-TV-Telekom-Slovenije-1024x539.jpg
Kateri programi so na voljo na NEO TV Lite aplikaciji?
Kot pojasnjujejo pri Telekomu Slovenije je na voljo enaka programska shema iz nabora programov NEO Splet, kot jo uporabnik spremlja v mobilni aplikaciji ali na neo.io. Uporabnik torej ni deležen enakega nabora programov kot je dostopen na NEO Smartbox napravah.
Kaj pa cena za NEO TV Lite?
Cena programske opcije NEO TV Lite je 1,49€ mesečno. Naročilo je možno prek portala moj Telekom, NEO Smartboxa ali med postopkom vzpostavitve aplikacije NEO TV Lite na pametni TV-napravi.
 

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.046
389
83
44
dolenska
Je omejitev s neo lite app? Mislim na število televizorjev. Ne mislil šerat sam doma smo na 3 tv. Ajd dva sta še "neumna"
 

Tenforest

Majstr
3. sep 2007
5.633
489
83
41
povsod malo
Mojim staršem so pa izgubili stacionarno številko med prenosom iz T-2 na Telekom oz jo prenašajo že cel mesec.
Koga bi malo povprašal po zdravju? Papirjev seveda ne moreš oddat ker je vse zaprto.
 

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
3.958
321
83
www.svetidej.com
Tukaj piše: Aplikacijo lahko uporabljate na največ 5 različnih napravah (pametnih televizorjih, mobitelih in tablicah).

Nikjer nič ne piše ali mora biti mesečna naročnina za vsak dodaten televizor ali ne.