Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Ne vem, ko poskušam primerjati barvo moje roke s šalico, ki naj bi bila bela, se mi ne zdi ravno bela. Bolj je podobna mizi, ki naj bi bila rjave barve. Pa tudi ko gledam ostale krog mene, se mi zdijo rjavi, eni bolj, drugi manj. Človeka, ki bi imel polt take barve kot so moje gate (črne) pa še nisem videl. :sprasujemse:

Česa vse se ljudje ne spomnijo, da bi opozorili nase. :bonk:
 
  • Všeč mi je
Reactions: sixpower in Matey

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Zal se svet ne razvija z vami, ki drkate na pornhub in hot pants ampak ljudmi, ki seksamo v resnici, se pravi, da druzba propada.
 

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.303
32
48

spet en polom...čeprav če bo margot korakala s hotpentsi potem jim dam šanso. :evil:

Dvomim, pogršali so jo že v Suicide Squad 2, verjetno da ne bi užalila kake kitinje.

margot%2Brobbie%2Bsuicide%2Bsquad%2Bversus%2Bbirds%2Bof%2Bprey%2Bcostume.jpg
 

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ne ti delaš uslugo svetu, že tako je preveč ljudi na njem. Samo problem ker se razmnožujejo tisti ki najmanj prispevajo.
NE! problem je, da se zahodnjaki ne razmnozujete vec, v vecini afriskih drzav se je prebivalstvo v zadnjih 10 letih podvojilo, indiji dve tretjini vec in to je problem. Kdo migrira na zahod? Povprecna starost opic je cca 20 let, Z evropejca 60 let. A ne vidis kam pes taco moli. Pezdeti
 

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Zato ker povprecni moski v zahodnih drzavah ne zna vec pecati zenske, ne zna biti dec, ne zna vzgajati otrok, ne zna krotiti zensko in jo postaviti na svoje mesto. Ob sebe, ne pred. Se seksat ne zmore vecina, ker rabijo lutke, pornhub in tablete ker nimajo vec testosterona. Vecina fantkov ima najprej za boga svojo mami, nato zeno s katero se slednja krega za oblast z mami in hlace v druzini. Produkt so pa najbolj uspesni projekti beta fantkov dezelak junak in podobne zadeve ob katerih se normalnim zenskam bruha zraven. Mislim, a se kdaj vprasate zakaj se njegova zena in hcere ne upajo slikati za javnost? Ker jih je sram jokice.

jest, vec kot bodo rabili prispevati v moj sklad za penzijo. se nekaj za tvojega. pravzaprav bom naredil tvojim otrokom, ce jih slucajno imas uslugo, ker prvi teden, ko ne bom vec sposoben scati v sekret in se umivati sam bom pojedel 9mm metek iz berette. Zapuscino pa otroci ze imajo, da lahko startajo.
 
  • Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ves kaj mi je pa najboljse, da se pri 70, 80 letih, ko bom v trgovini pred blagajno cakal na to, da zlozim na trak fasngo in bo stala pred mano 18, 20 letna blondinka (kot jo ima trenutno v long term relationship turbobitch) nikoli ne bom slinil in spraseval kaj sem zajebal in izgledal debilen. S ponosom se bom spominjal dni, ko sem brusil taksne blondinke in si rekel> piz.da dobr je bilo z nasmehom na obrazu!:cool::D medtem, ko vi popoldne in zvecer vsi utrujeni in s strahom prihajate k svojim debelim in zatezenim zenam, ki nosijo hlace in vas kontrolirajo.