Nov resničnostni šov na POP TV: Enota 14

tomi

Guru
1. sep 2007
13.119
3.096
113
37
MB
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Skratka zakaj ne?

Ker enostavno poneumlja ljudi in jih skrega med sabo. Mogoce so kuharski malo bolj ne easy narejeni...

Mislim da je blo dost teh showov da smo vjdeli da so bl kot ne brezveze. Imate pa na tujih tv polno teh showov, tko da si lahko tam potesite potrebe po takih oddajah.

to si pa lepo zadel slovensko mentaliteto, vsi smo sončki, če pa kdo reče da je boljši pa udri po njem, bravo
wink-1.gif
 

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.780
3
38
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Zanimivo, da šov podpirajo skoraj izključno taki, ki niso člani PGD ali kakšnih drugih prostovoljskih organizacij. Ker ne poznajo bistva prostovoljstva. Vsi ti resničnosti šovi delujejo po modelu filma Das Experiment. Notri dajo osebnostno konfliktne si karakterje, da je potem gledalcem zanimivo. In s tem marsikatero osebo tudi namerno diskreditirajo (izbira posnetkov, katere bodo prikazali, izbira izjav in komentarjev ipd.). Pravila je že nekdo pred malo prilimal. Vse skupaj totalno nesprejemljivo.

Poleg tega je bistvo sodelovanje in ne medsebojno tekmovanje. En je dober v eni strani, drug je dober v drugi stvari, kot team pa lahko "premikajo gore".

In pa zadnja, ne najpomembnejša a vseeno pomembna stvar - dobiček. POP želi iz tega delati dobiček. FAIL. Da bo komercialna TV delala dobiček na prostovoljcih? Pa so pričakovali podporo? Naj se zavežejo, da boo VSE prihodke donirali ne pa, da dajo naprej drobiž sebi pa polnijo žepe ... pa še vseeno bi se večini upravičeno zdelo nesprejemljivo.
467716-post_slo.gif
467716-post_slo.gif
 

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.723
310
83
Ja bohnedej, da bi kdo imel dobiček v tej deželi. Kakšna grda beseda.

Me pa res zanima, zakaj sicer gasilci stalno prirejajo neka tekmovanja?
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
Osebje foruma
23. jul 2008
34.521
3.176
113
Pa dejmo pol se show med policisti...zdravniki...vojsko...in kar je se resnih organizacij z vojasko strukturo...pa nej gre ta drzava ze u ku....
 

BuDi

Guru
6. sep 2007
4.822
784
113
Kaj če bi imel šov v javnem sektorju. Snemamo uradnike kako se za*ebavjo s strankami... pa potem ljudje ljudje glasujejo vsake toliko časa kdo gre ven?

vsake toliko časa pa pridejo posebni gostje... recimo nekdo ki bi želel odpret nov proizvodni obrat,, pivovarno, ali pa kdo ki bi rad da mu država pomaga proti ponarejanju harmonik. Za totalno zmedo pa pridejo enkrat z denarjem celo tujci.

Bi se potem ljudje naslednji dan pogovarjal... "ste videl tipa ki je prišel včeraj... Mojca iz sobe 112 ga je poslala po 56 papirjev, od tega trije ne obstajajo že od 1998,.. no potem je šel pa do Markota v sobo 98... ta sicer ni bil dosegljiv večino uradnih ur, ampak...." ... "V petek pa bomo v finalu videli ali bodo sli papirji z napačno zapisanim šumnikom skozi... vse to lahko spremljate samo na POPtv."

Druga ideja je da naredimo šov z učitelji... kamere v šole... pa naj zmaga najboljši.

aplauz.gif
 
Nazadnje urejeno:

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Kakšne uradnike le? Politike pa državni zbor dejmo v resničnosti šov, potem pa vsak tedn glasujmo kdo gre ven, in kdo od kandidatov bo prišel nazaj oz. bo na novo izvoljen.

Drugače pa nisem ravno nek poznavalec resničnostih šovov, ampak če se bo zadeva odvijala v smeri Tjase Kokalj in njenih tajnic, bodo gasilci kmalu izgubili kaksnega clana ali dva...
 
I

Izbrisan uporabnik #488

a ko so pa kmete in gostilničarje meli pa se ni nihče oglasil?

zdaj pa pametovanje tudi na alterju
 

bigMIKE

Fizikalc
19. mar 2012
1.152
46
48
Dejmo imeti reality show "STAVKA" kjer ljudje na cesti stavkajo, izberejo dnevno problematčino temo in dajo politikom čas 7 dni da zadeve začnejo konkretno reševati. Če v določenem času zadeva ni rešena, je nominirana oseba izločena...

Aja sej tak šov že imamo, osebe ki so nominirane in zapustijo šov se potem na željo glasovalcev/gledalcev vrnejo.. Vlada.pa.to...
 

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Ne.

Ampak očitno nekaterim ni vsec da bi se oni pojavljali v resnicnostvem sovu, kar v primeru gostilnicarjev in kmetov teh nasprotij ni bilo.
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
6.468
1.660
113
Ljubljana
hmpg.net
Gasilci (razen profijev) so prostovoljci. Delajo za čaj in mordakaj močnejšega, pa še kakšen hvala prav pride. Kuharji in kmetje delajo za denar.
V tujini ponekod imajo gasilce v showih. Ampak tam nimajo PGD. Zato je prenos takih oddaj direktno k nam neumen.
 

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.475
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
a ko so pa kmete in gostilničarje meli pa se ni nihče oglasil?

zdaj pa pametovanje tudi na alterju

če prav razumem je problem v tem, ker so poklicni gasilci del predrage javne uprave, zdaj bodo pa še komercialne televizije kot je poptv služile s pomočjo javne uprave. Z drugimi besedami, zdaj bomo še poptvju plačevali preko javnega sektorja izvedbo njihovega programa?

pa ne pravim da so gasilci predragi.
 
I

Izbrisan uporabnik #488

resničnostne šove bi morali prepovedati, to je in nič drugega
 

blazko

Fizikalc
21. sep 2007
6.734
55
48
ksz

Kaj pa firefighter challenge(?), pred časom sem ujel prispevek o Slovencu, ki mu je uspela uvrstitev na mednarodni turnir, oz. nekaj v tem smislu. Prostovoljec z Gorenjske.

Tam se nihče ni pritoževal, da zaradi showa in treninga zanj trpi ugled (prostovoljnih) gasilcev, da je požarna varnost v domačem kraju ogrožena in da se ganja po poligonih z opremo, ki je namenjena reševanju življenj. Nasprotno, vsi so bili ponosni nanj. In glede na to, da gre za ameriško zadevo, ima tekmovanje verjetno tudi močan komercialni naboj?
 

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
0
36
Tam so izzivi poučni in večajo znanje ter zmožnosti gasilcev, pa tudi skupinski duh večajo. Resničnosti šov pa seveda ni nič od tega, je le umetna drama, ki bazira na scenariju. Edini namen in izid showa je zaslužek poptv.
 

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
14.853
554
113
v lokalni ostariji
u bistvu dovolj žalostno da država ne poskrbi za profi gasilce "v vsaki vasi".

ampak pač nekatere privlačijo uniforme...

aja... zakaj pa ni še prostovoljnih policistov ter reševalcev?