Nov nov zdej pa res nov obraz

kalbo

Guru
7. okt 2013
10.663
3.691
113
Aja tačko. Grem zdele mim nore 24 in vidim da Tomašič roasta Čeferina. Se mi je kr per zataknu od smeha. Kokrkol obrneš, ma Čeferin več mozga v levem nohtu na nogi kot ga ma Tomašič v celem telesu.
 

kalbo

Guru
7. okt 2013
10.663
3.691
113
Ni nobeno fanboyanje. Vem kako funkcionira v reali on in kako SDS podrepniki kle pri nas v naši vasi. V šoli recimo, na govorilnih, nobenga repenčenja in podobnih neumnosti, kot od SDS podrepnikov, tko da če kdo, ga nimajo oni kej roastat. Tko da bi lahko rekel, da je tvoje hejtanje mal patetično, aveš tačko.
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
Osebje foruma
23. jul 2008
34.272
3.059
113
Stari Čeferin se že več kot desetletje bori za obnovo primera Perič, čeprav ga je zastopal pro bono. Tudi po tem se vidi, kako se dober odvetnik bori za svojega klienta.
In kaj se ma pri Periću za borit? Tip je zavozil vse kar se je dal...
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
6.384
1.609
113
Ljubljana
hmpg.net
A ne veš, sedaj se učijo Ceterum censeo Carthaginem oportebit vincere

(pa ne me vleč za jezik, (ki je mrtev), samo učils sem se ga pred vojno)
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
Osebje foruma
23. jul 2008
34.272
3.059
113
Se pravi da, se še vedno nismo znebili vseh nesmislov in balasta ki nam ga je v 90s natlačil Slavko Gaber v programe...

Jejejejj :(
 

jello

Guru
22. sep 2008
7.422
1.929
113
Saj to mene moti. 20 let sem se svaljkal po raznih šolah in faksih, v službi precej let scal kri, da sem nekaj naredil iz sebe, Luka Mesec, Tanja Fajon in podobni pa bi to pobrali in dali lenuhom, faliranim študentom in podobnim z 0 mesecev delovnem dobe, da bodo lahko še naprej v rogu metali barvo v steno.
Waw. Saj ne vem kaj je bolj vredno spomenika. Da si ugotovil da te ogroža kilava levica ali da si 40 al koliko let rabil za to?
 

cappy

Guru
8. apr 2010
5.900
2.685
113

Florentino Pérez's response to Ceferin: "What the UEFA president cannot do is insult"

hitro je požrl tiste svoje besede ki jih je rekel v nedeljo
 

Nzugu ml.

Majstr
3. jan 2021
408
256
63
Čeferin pravi, da je Agnelli lažnivec in izdajalska kača, brutalen napad na funkcionarja, ki samo opravlja svoje delo in grožnja z nasiljem, vsi vemo kaj se naredi z izdajalci in kačami. Pokazal je popolno naivnost v oceni situacije in nesposobnost presoje ljudi, kot pišejo mediji, se je hvalil, da so superligaši njegovi osebni prijatelji, da samo pomežikne in prinesejo milijarde v Slovenijo. Pokazal je, da ne zna dostojanstveno prenašati porazov, namesto z argumenti prepričuje s floskulami in demagogijo, v intervju na POP tudi presenetljivo nizko intelektualno raven, človek bi pričakoval pronicljive analize, izvirne uvide, širino duha, ponudil je pa nivo Zorana Potiča na Dnevniku in to ni dobra popotnica za job PV.

Ne samo Čeferin, katerikoli novi obraz, sploh pa medijsko ustvarjena fatamorgana brez političnih in vodstvenih izkušenj, je največja nevarnost za Slovenijo, če hočemo blaginjo, rabimo nasprotje od tega, kar ponuja, odmik od kulta osebnosti in vere v odrešenike, naloga države ni, da mladim gradi stanovanja, ampak da ustvarja pogoje, da vsi tekmujemo pod kolikor toliko enakimi pogoji in si dom z delom kupimo sami, sine qua non je učinkovit pravosodni sitem, česar levica in tudi Čeferin ne prepoznavajo kot družbeno prioriteto podobno kot korupcija zanje ni resen problem.

Na srečo se neokardeljancem načrti zadnje čase redno sfižijo, vedno so bili žleht, ampak vsaj približno sposobni, zdaj je pa negativna selekcija naplavila same mediokritete in dvomim, da jim bo operacija uspela. Končno je Čeferin večja grožnja za leve politike kot desne, če ustanovi glisto Aleksandra Čeferina in res dobi volitve, SAB, Desus, LMŠ in pol SD in Levice poginejo bolečo smrt, ranjene zveri so nepredvidljive. In tudi kako bizaren režim bi to bil, v centralno planiranje indoktriniran mafijski odvetnik brez političnega talenta in izkušenj, ki mu je ključni svetovalec politično podzemlje, mediji ga pa malikujejo, to je recept za dizaster.
 
  • Všeč mi je
Reactions: MrDaco in BuDi

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
9.522
2.373
113
Zdaj se je pokazalo, zakaj so nekemu relativno nikomer (kar AČ je) pustili na tako prestižno mesto: ker so vedeli, da ga bodo lahko prinesli okoli. In so ga. Tako da, dobrodošel med "velike fante", Aleksander.

Bo pa pri nas PV, kar morda niti ne bo tako slabo. Gotovo je bistveno bolj sposoben od trenutnih pretendentov za prestol (sploh Šarec in Fajonova še vodenja kakšnega šolskega časopisa nista).