Ja itak, to bo to.Glede na to, ali hodiš v Dražgoše, te potem MSM tretirajo kot "politika" ali "fašista".
Kdor ne hodi v Dražgoše.
Kam pa uvrščaš SDS?Desno je vse, kar je manj levo od levice in fujonke...
Glej, meni je zelo dobro jasna pozicija vsake (parlamentarne) stranke na slovenskem političnem prizorišču in tudi politični prostor kot celota. A ker se mi ni dalo pisat, sem povzel v tisto, kar je res pomembno: in to je, da se vsako leto v Dražgošah "preštejejo" in kdor je izven tega, ga je treba "zjebat".![]()
Jest sem bil glih prejšnji teden, a to šteje?
A si res tole napisu. Politično usmeritev definiraš na že davno preteklih stvareh. Dokler bodo obstajali takšni kot si ti, ne bo nikoli bolje. Ali z drugimi besedami, Janez bo imel vedno podporo in se nikoli ne bo zgodilo to, kar čakaš.
Edit...Seveda bodo imele pa z Janezom podporo tudi Fujonke in vse in vsi, ki jo bodo nasledili, ker ne bo treba nič drugega kot rečt...sem proti Janezu.
Sej veš, da se zdele držim za glavo?Glej, meni je zelo dobro jasna pozicija vsake (parlamentarne) stranke na slovenskem političnem prizorišču in tudi politični prostor kot celota. A ker se mi ni dalo pisat, sem povzel v tisto, kar je res pomembno: in to je, da se vsako leto v Dražgošah "preštejejo" in kdor je izven tega, ga je treba "zjebat".