Moravske Toplice - lajf

  • Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Izvedi več...

sajkek

Fizikalc
16. mar 2008
18.049
13
38
#6
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Do Murske v Kratochwill, da se ga nasekaš do daske, potem pa ni več ideje...
ce se ga vsipaš dodaske, si rešič 2 dni (1 dan se k sebi spravljaš) vajo ponoviš še 5x, pa je.
 

gr69

Fizikalc
15. dec 2009
7.038
15
38
še v SLO - ampak komaj
#10
Vlit se ga ni opcija, kolo ne smem (še), golfa tudi ne, “kopanje”’ samo hrbtno ...

Dečve sicer tudi ne bi smel (rink na levi roki ... - pa še fse na njo pisano) - ampak jih ni ...

Dalje z idejami na dan, ozr. če že vlit - kje?

PS: v bauti sn že bia, pa tudi ni lih neka za pogledati
pa tud samemu se mi ne da vlivati

PPS: Hvala za predloge
 

tomi

Fizikalc
1. sep 2007
9.537
0
36
33
MB
#12
do konec meseca imaš še Salvador Dali razstavo v Lendavi na gradu, pogledaš usput ko greš iz vinariuma
 

gr69

Fizikalc
15. dec 2009
7.038
15
38
še v SLO - ampak komaj
#17
Mam "all inclusiv" , tak da ...

Gibanica bo pa šla zadnji dan z mano.

@Hanzi
qulac Wifi - f Termali je samo v avli - pa še z iPhoni se ne razume najbolje + nimam namena zabijati cajt še za moderiranje. Itak preveč drkam po telefonu, ko čakam na postopke.
 

retro

Fizikalc
18. dec 2011
5.683
3
38
Murska republika
#18
Dejansko si v samem kompleksu Moravskih toplic nimaš kaj začeti te razne prireditve se vse odvijajo v poletnem času sedaj v jeseni pa je bolj pusto--no lahko greš zvečer v luna park pa v nedeljo k luteranski maši ter postopaš malu tu malce tam ravno zaradi te praznine ki jo poiskušajo zapolniti z nekimi tržnicami pred hotelom in še s kakšnimi drugimi prireditvami --kolesarski maratoni itd. je res bogo.Kar pa se tiče okolice izven moravec pa res moraš vedeti kaj hočeš in kam hočeš tudi tega ni na pretek in v nekaj dnevih lahko to vse predelaš in obiščeš:nekaj tega sem ti že prej prilimal, kaj drugo pa dejansko nimaš kam niti na madžarsko nima smisla iti ker tudi tam nimaš kaj za videti, v Lentiju ki nam je blizu imaš razne trgovinice in butike cene pa so in niso, kot pri nas za dobro robo se tudi tam plača.
Čeravno sem domačin in poznam Moravce in vse te bližnje kraje je tudi meni teško kaj drugega priporočiti kot lahko sam v postih najdeš ker enostavno kaj drugega niti ni, je res lep razgled in pokrajina tudi naješ se lahko dobro in u se to vse konča, na žalost.
Pred leti sem 14 dni bival v enem od hotelov v Moravskih Toplicah ker je bilo terapevtsko zahtevano in si od samega dolgčasa nisem vedel kaj drugo kot da sem odhajal domov v Mursko S. Terapevtsko še nekako gre ko hodim na terapije in v nekaj urah daš skoz tretmaje in to je tudi vse za dalj časa pa .....
Izbrskaj nekaj ali pa enostavno pot pod noge in se vozi naokrog po teh krajih in ko kaj dobrega kar te zanima zagledaš občuduj-te in uživajte, za ponoči pa raje spi da vsaj ta del dneva ne misliš na to da nimaš kam za it, Lep pozdrav.
Wi fi je za vsako kritiko in še na nekaj te opozorim telefonija zelo rada preklaplja med omrežji posebej v samem kompleksu toplic, se ve zakaj !
 

Clancy

Pripravnik
20. avg 2007
409
1
18
#20
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
@ ALL Hvala

Grad

Vulkanija

Vinarium

Dali


Večji del ostalega že pogledal (prej).

Zdaj pa še večere in noč nekako zapolniti.
Ko se boš vračal z Vinariuma, se lahko v Lendavi še komot ustaviš v restavraciji "Bella Venezia". Čeprav imaš All inclusive, se spalča tam ustaviti, ker imaš od znotraj vsaj kaj za videti.