Mio nategi na spletu, emailu,fb

Hanzi

Guru
27. jul 2007
38.524
1.900
113
pri taščici
V imenu nekoga sem na fb dal oglas za oddajo nepremicnine. Naj povem da je vec zanimanja iz tujine(predvsem migrantskega sveta) kot iz SLO.

Nekdo mi je takoj poslal sledeci email. Kje vse sedaj iscejo moznosti za podarjanje mio. Ovitno je v nlb lepo zagrabil za tak rmail in pobtal nekaj deset mio od mrd.
Živjo,

Kako ste vi in vaša družina danes, prosim, da ste vsi varni in dobri. Rad bi se vam zahvalil za nujni odziv na vašo nepremičnino in rad bi vas obvestil, da sem iskreno zainteresiran za najem nepremičnine na vašo navedeno ceno in upam tudi, da lahko sodelujemo na boljšem in višjemu glede na mojo premestitev v vašo državo, iskreno želim, da vam zaupam. Sem vojni veteran z Natovimi čete v Afganistanu, o vojni proti terorizmu. Služil sem v 1. oklepni diviziji v Faludži v Iraku in zdaj služim v Afganistanu. Vendar pa ne bom mogel priti v vašo državo do sredine naslednjega meseca. Ali lahko rezervirate to lastnino za mene do takrat? Če si ga lahko rezervirate, vam lahko celo plačam pred prihodom.

To premoženje bom potreboval za svoje bivanje, saj se bom zaradi varnostnih razlogov preselil v vašo državo, zato sem vas kontaktiral, da se lahko skupaj usmerimo k načrtu za vlaganje v vašo državo. Zaradi tega mi bo pomembno, da vam razkrijem, da imam v lasti vsoto 3,5 milijona evrov, ki sem jih dobil od posla s surovo nafto v Iraku. Razporejen sem bil v Afganistan, vendar imam v Iraku to škatlo in takoj, ko slišim od vas, da mi boš pomagal, bom sporočil za dostavo s pomočjo rdečega križa.

Ta denar sem shranil nekje zelo varno v našem taborišču v Faludži, čakajoč trenutek, kot je ta, da bi denar uporabil dobro in zdaj, ko sem se preselil v Afganistan, želim, da se škatla nemudoma premakne. Imam zelo donosne naložbene načrte. Tega denarja ne morem premestiti v Združene države, ker bom v vaši državi približno pet let, zato potrebujem nekoga, ki mu lahko zaupam. Če se strinjate, bom denar vrnil v vašo državo, kjer boste upravičenec, ker trenutno poravnavam nekaj točk s peterokotnikom, tako da ne morem predstavljati takšnega zneska, zato moram nekoga predstaviti kot upravičenca. Sem ameriški in obveščevalni častnik, zato imam 100% verodostojno sredstvo za prenos denarja prek diplomatske kurirske službe. Potrebujem samo vaše sprejemanje in vse je narejeno.

Prosim, če ste zainteresirani za to transakcijo vam bom dal popolne podatke, ki jih potrebujete za uspešno izvedbo te transakcije. Odločil sem se, da najdem nekoga, ki je resničen in ne namišljen, zato sem šel na zavarovano mesto, kjer sem lahko prepričan, da je oseba resnična. Verjamem, da vam lahko zaupam. Zdaj sem zelo previden glede načina komuniciranja, da bi zmanjšal kakršno koli tveganje, dokler ta denar ne bo končno v vašem pridržanju. Z vami bom komuniciral prek e-pošte in vas tudi poklical, ko bo potrebno, da vas obvestim o vseh pomembnih informacijah. Želim, da si pogumen, ker imam vse pod nadzorom. Imam vsa dokazila o tem skladu, da vam pokažem, da je vse avtentično.

Če vas ne zanima, ne odgovorite na to e-poštno sporočilo in izbrišite to sporočilo, če se po treh dneh ne odzovem, potem bom iskal nekoga drugega. To delam na podlagi zaupanja, zato bi rad, da bi se izogibali vsakemu dejanju pohlepa ali misli o goljufanju, saj imamo v tem poslovnem odnosu veliko pridobiti. 3,5 milijona EUR je veliko denarja, ki je sanje vsakogar. Zdaj sem v Afganistanu in moram ta denar zavarovati in vam ga poslati, če bomo dosegli ustrezen dogovor. Pišem vam iz novega zasebnega e-poštnega naslova, izbrišite to sporočilo, če ne želite sodelovati z mano.

Počakam na vaše kontaktne podatke, da bomo lahko nadaljevali. V manj kot petih dneh bi vam moral biti sklad dostavljen in jaz bom prišel za svoj denar. Dala vam bom 20% zneska in 80% je zame. Upam, da sem pošten glede tega dogovora.

Lep pozdrav,
Kapitan Eri Barron.
/QUOTE]
 

jello

Guru
22. sep 2008
7.445
1.973
113
Sta spet izmerila globino alter greznice? Kot bi se usral mimo školjke, potem pa se spomnil da si zajebal in se naslednjič spet mimo, ampak tako da bi dal papir spodaj.