Migranti so že (spet) v Sloveniji - 2. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.201
183
63
Tolči se s kladivom kolk hočeš ampak z miličniki in JA na meji kršitev ozemeljske celovitosti ne bi bilo. Je pa res, da so imeli poleg žretja krofov še druge sposobnosti.
wink-1.gif
 

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Tolči se s kladivom kolk hočeš ampak z miličniki in JA na meji kršitev ozemeljske celovitosti ne bi bilo. Je pa res, da so imeli poleg žretja krofov še druge sposobnosti.
wink-1.gif

Ce bi vsaj priblizno poznal zgodovino ex-yu bi vedel kaksno neumnost si zapisal.
 

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Tole kopičenje migrantov na balkanskih tleh ne bo prineslo ničesar dobrega.

Begunci se ne kopicijo na balkanskih tleh in nihce od njih nima zelje biti ali ostati na balkanskih tleh. Je pa res da je res da so oh in sploh huda groznja za 75mio populacijo na Balkanu.
bonk.gif
 

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, no skenderbegovci se niso kaj dosti udejstvovali (predvsem so jih zanimali novi škornji), najbolj hecno, da se je divizija imenovala po človeku, ki je svojčas na veliko tepel mohamedance
 

Floki

Guru
6. sep 2007
9.851
2.986
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Tole kopičenje migrantov na balkanskih tleh ne bo prineslo ničesar dobrega.

Begunci se ne kopicijo na balkanskih tleh in nihce od njih nima zelje biti ali ostati na balkanskih tleh. Je pa res da je res da so oh in sploh huda groznja za 75mio populacijo na Balkanu.
bonk.gif

Easy pred časom sem bral eno poročilo tajnih služb (javno) o destabilizaciji urbanih področij. Zaključek ke približno tak.....za zjebeš neko populacijo rabiš od 2 do 6% pacientov ki delajo pizdarije in nastane kaos. Procent se toliko razlikuje v odvisnosti od delovanja organov in služb v tisti državi. Za slovenijo bi bilo verjetno še 2% preveč v Avstriji bi pa tudi z več zdržali ker bi jim hitreje pokazali kaj se sme in kaj ne ....da za ameriko ne govori. Če najdem poročilo ga prilepim da ne boš mislil da 10 tisoč "pacientov" ne more pizdarije nardit. (Pa ne mislim vseh sploh žensk in ootrok)
 

B81

22. jul 2007
34.258
8.810
113
Ja, ker "oni" mislijo, da zato, da nastane pizdarija in kaos v državi, je potrebnih še 2 mio beguncev pri nas (ker je nas 2 mio).
 

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
32.904
5.654
113
blizu močvirne prestolnice
Ne vem zakaj se razni eazyi sprenevedajo. Večina muslimanov in temnopoltih v Zahodnih mestih dela kaos. Pri temnopoltih delajo večinoma ženske, moški pa kriminal oziroma vlečejo socialno, pri muslimanih sicer delajo moški, toda žensk ne pustijo ven, ne znajo jezika kljub 50 + letom preživetega v tujini otroc pa vsaj 2, 3 generacija se nočejo asimilirati, so kriminalci ali socialci!
 

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Potem so begunci iz Sirije, Iraka, Afganistana fatamorgana? Kaksno nasilje nad zenskami??????? Pa ti poznas statistiko glede tega? Koliko Slovenk dobi redno batine od Slovencev? Zagotovo bos znal sam poiskati...
Do danes bi že lahko dojel, da si begunec do prve varne države (Turčija, pa ajde, Grčija), če rineš dalje, si pa migrant.
jezen.gif
 

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.615
410
83
uf-1.gif

eazy se je vrnu. Od kod že?? Tak lep mir je bil, ko ni sral po forumu. A so ga tud njegovi nagnali?? Je moral služit??
(Lepi slikice otrok, vojske pa ne vidi. Nobeden nič ne ve, on ve pa vso zgodovino in prihodnost tega sveta
stupid-1.gif
, ..... piše bedarije na bedarije in sanje na sanje)
Easy, dej spokaj od kod si prišel!! Pametuj v svoji državi. Slovenija ni tvoja. Bo YY spustil na tebe svojo gardo, se ne boš ustavu do sirije
evil.gif
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.527
14.130
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kaj tocno ne razumes? Lahko moderiras ali ne... In ti ocitno moderiras, to pa pomeni da pri prvi izjavi nisi bil ravno iskren. Predvidevam da bi kameradi morali otroke pustiti nekje v puscavi ali fronti... To je pri taksnih zadevah obicajna praksa, kajnede.

Kljub večkratnim prošnjam, da se me odstrani kot moderatorja v čveku, se žal še vedno ni nič zgodilo v to smer in posledično se s konbkretnim moderiranjem ne ukvarjam več, se pa posipam s pepelom ker sem si kljub vsemu dovolil narediti eno stvar malce bolj pregledno, ne bom več
priden.gif


Kar se pa migrantskih otrok tiče pa ni nihče rekel, da bi jih morali pustiti v puščavi ampak da pa delajo z njimi kot s sužnji ter se jih izkorišča kjer se le da - v glavnem gre za promoviranje kako ubogi so s tem, da jih prej lastni starši dobesedno predelajo, da izgledajo še bolj ubogi ali pa jih mečejo čez ograje ob poizkusih preboja zaprtih prehodov ali pa jih kar porivajo v te ograje, da so v prvi bojni liniji. V puščavah se jih ne sme pustit ampak lahko se jih pa tako uporablja, kajneda?

A veš zakaj mi greš na k easy? Ne zato, ker zagovarjaš kogar pač zagovarjaš ampak zato ker ljudi, ki jih tako vneto zagovarjaš, ne pokritiziraš objektivno niti malo, zavajaš kolikor se le da in kjerkoli se le da, imaš pa izjemno veliko za povedat čez ljudi, ki se ne strinjajo z aktualno politiko reševanja problema pa nima veze ali dejansko pozivajo k pobojem ali pa razmišljajo o realnih in legalnih možnostih. Res si biser, ni kaj.
 

erikson

Guru
25. avg 2007
21.279
5.200
113
61740455.jpg


Izpoved 11-letne deklice iz Sirije: ves čas me je bilo strah, v Dobovi pa sem se počutila ljubljeno

"Stara sem enajst let. Sem iz Sirije, a smo morali zaradi vojne zbežati v Združene arabske emirate. Tam smo bili šest let, potem pa so nam rekli, da ne moremo več ostati pri njih, ker smo Sirci. Po dveh mesecih smo se odpravili na pot do Grčije. Čez dvajset dni smo prispeli v Istanbul v Turčiji. S čolnom smo šli v Grčijo. Po 7 dneh smo se vkrcali na veliko ladjo Blue Star Ferries.

Ves čas me je bilo po malem strah. Tudi v čolnu me je bilo strah, ker je bil tako majhen. Na njem je bilo prostora za deset ljudi, nas pa je bilo skupaj trideset.

Po enajstih ali dvanajstih urah vožnje z Blue Star Ferries smo prispeli do Aten, nato smo se šest ali osem ur vozili z avtobusom do Makedonije. Nato smo hodili štiri kilometre po blatu do centra za begunce. Z avtobusom smo šli do Hrvaške in na vlak do Slovenije, kjer sem zapisala to zgodbo.

V otrokom prijaznem Unicefovem prostoru sem spoznala Ano Pšenica, počutila sem se ljubljeno in srečno. Zdaj smo na poti do vlaka, ki nas bo odpeljal do Avstrije, naslednji dan pa do Nemčije, naše končne države.

Na tem popotovanju sem spoznala, da obstajajo ljudje, ki želijo čim prej doseči svoj cilj. Nekateri naredijo vse, da dobijo čim boljše mesto v vrsti (ko čakajo na vstop v državo). Verjetno zato, ker želijo čim prej pozabiti na preteklost, zaživeti na novo, najti srečo v življenju in uresničiti svoje sanje.

Moje sanje so, da bi vsi na svetu živeli v miru, ne tako kot v Siriji, kjer je povsod le vojna. Želim si spet živeti v Siriji.

Še nekaj: moja učiteljica matematike, če berete to, želim, da veste, da ste vi tisti, ki ste me naučili biti pogumna, rekli ste mi 'karkoli narediš, ostani pogumna' in 'poskušaj ne delati napak'. Upam, da me pogrešate, ker jaz pogrešam vas.
Z ljubeznijo."
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.527
14.130
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
V resnici je pa nekaj beguncev zacasno ostalo v SLO. Zacasno, pa se to pod prisilo. Ni zeleli in ne zelijo ostati tukaj. Ob prvi priloznosti bodo spokali. Vse ostalo je fasizem ,ki ga zganja desnica da pride na oblast. Nic drugega. Najvecja grozja v 2016 je ocitno 6 otrok
bonk.gif

cheer.gif


begunec.png
 

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.889
263
83
tam ko se terc po tori rola
Vlada vse dela mimo ljudstva. V SG so menda že par tednov trije ''mladoletni' migranti nastanjeni. Nihče nič ni vedel, dokler se eden ni odločil in se prejšnji četrtek ni vrnil v center. Policija ga išče, po moje je pa že istega dne stisnil preko meje. Koliko je še takšnih na tiho naseljenih po Sloveniji...?
 

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gImgh-MqtjU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LgVGWkv73CA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/XfsSGQHVCig" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NbOQgHDTULk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tujci v Sloveniji.

Ma [cenzura] se s svojo propagando!

Ne moreš mešat borovnic in lubenic.
bonk.gif


Izgleda da 15 letni 20 letniki ne bodo mogli več hodit v EU: http://rs.n1info.com/a139962/Vesti/Sve-vise-pravila-za-izbeglice.html

Citat:
Ne propuštaju se ni oni koji kažu da imaju nekoga u Evropi, a nezvanično se najavluje da dalje neæe moæi ni vojno sposobni. Situacija je, kažu i u UNHCR-u, prilično konfuzna i nejasna. Jasno je jedino da se nova pravila striktno primenjuju, što policije gotovo svih zemalja balkanske rute kontrolišu veæ na prvoj u nizu granica, grčko-makedonskoj.
 

optiplex

Guru
13. dec 2015
5.622
3.846
113
Pa še povedal je da ima ameriško državljanstvo... in kaj dela pri nas?

Očitno ve kaj ga v ZDA čaka...
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.