Moto scena
Ducati Monster S4R
Lep pozdrav potencialni kupec.
Motor imam v lastni od leta 2016. Naredil sem z njim nekih 30.000km, zadnje šest sezon dejansko samo še stoji v garaži. Vmes se je izvedel velik servis na motorju, nova veriga, gume, dal sem pregledati šobe zaradi starosti, v glavnem vse dela.
Dejanski original 996 agregat. Včasih po svoje trmari in ne vžge s prve. Suha sklopka. Če odstraniš pokrov, greš na živce ravno vsem živim organizmom 3km naokoli. Nevozen pod 3000 obrati, tako kot vsak drug 916/997/998 agregat it tistega desetletja. Poezija nad 4500 obrati. Nima nobenih pomagal. Če si rad frajer, prestaviš eno prestavo nižje pred ovinkom in "odrsiš" skozi njega. Ni za ljudi, višje od 180cm. zavore so vgrajene od S4RS, prav tako vilice kot črpalke za zavore in sklopko. Desmo servis veliki opravljen 2000km nazaj. Vsi računi.
Prodajam ga, ker mi je dejansko škoda gledati, kako se nabira prah na njem zadnje 5 let. Je registriran, in vsako leto se je zapeljalo kak krog pa menjalo olje.
Ima nekaj prask po tanku, ni padel. Pač nekdo je imel med vožnjo rokavice za na dirkališče s kovinskimi "slajdrji" oblečene. Na sliki je to prvi z leve. oba sta moja, samo da je drugi že oddan.
Motor ni nov. Je brutalen in zabaven strojček, za voznike, ki imajo potrebo, da morajo med vožnjo prekomerno sodelovati z motorjem. Ni za začetnike. Kot caffe racer neprimeren. Nima odžagane riti, ker imam rad original okvir. Ropota okoli motorja kot Kawasaki, rahlo žvižganje jermen pri downshiftu spominja na nikoli rešen problem z verigo na Suzukijih, po klancu dol poka iz izpuha kot stara katrca, menjalnik je precizen ampak zgleda razvit v Kazahstanu v Uralovi tovarni, ker zahteva več vnosa kinetične energije kot kros motor, v glavnem ni nekaj kar bi normalen voznik honde tudi oddaljeno hotel voziti.
Vesel bi bil, če se proda nekomu, ki bi ga vozil naprej. Na ceni se da kak mikrocent še ugoditi. V kolikor se ne proda v nekem uglednem času, ga bom odjavil, našprical pa nabil na steno v garaži. pa naj služi kot nabiralec prahu.
Ne menjam za skuterje. Ne za prefafane BMWje. Ne zanimajo me drva na meter in ne staro pohištvo. Tudi ekološki pridelki ne pridejo v upoštev. Spolne usluge odpadejo, imam mlado ženo. Sprejemam vse valute, katere se lahko menjajo na Gorenjski banki v Kranju, in vse non-scam kripto valute. Če je nakazilo preko TRR ali pa v obliki polne gajbe indijskih rupij, nima vpliva na ceno.
Motor je možno testno zapeljati. Brez are in pologa cele kupnine, kot imajo nekateri pač lesenega tiča v glavi, in uveljavljajo svoj ego na tak način. Bom že sam presodil, ali ti dam motor ali ne.
Do takrat pa, srečno in varno vožnjo