Lepote multikulturnosti 4

I

Izbrisan uporabnik #9334

Statistika je orodje države. Država je pa ustanova, ki sem jo jaz naredil, da me bo ščitila in podpirala.

Kaj je tu spornega? V prvi vrsti delo, ki ga mora država delat. Da zaščiti mene. Ustanovitelja in plačnika ! Tistega, ki jo vzdržujem. Je še kaj več za povedat? Ko mi bodo posilili punco, ali zaklali mene, bo država izgubila svoj smisel, skupaj z njeno državno mejo vred, pa človekoljubnost gor ali dol.

Nikakor ne nameravam čakat na statistično sredino merjenih 1000 primerov, ampak mene samega !!! Ker sem jo jaz naredil in je njena naloga, da me ščiti in vzdržuje. Z MOJIM denarjem, da je jasno.

:nigladek: . Potrdi, ali pa izgini iz zgodbe!
 
Nazadnje uredil moderator:

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.142
3.078
113
Ko si služil narodu je država in njena meja imela svoj smisel. Sedaj se pa prilagodi ali culo na ramo pa v prebeg.
In ne skrbi saj te bodo nadomestili drugi.
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.591
14.268
113
Še enkrat vir :https://ec.europa.eu/eurostat/en/web/products-eurostat-news/-/EDN-20171123-1 - tole je uradna statistika - ampak lahko serješ po podatkih kot kura po dvorišču. Ostaneš kura, ne glede na vse.
2008 Švedska prva na lestvici po posilstvih na 100.000 prebivalcev - 53,7 skoraj 80% več kot na Norveškem, ki je bila druga
2015 takrat se je dejansko začela kriza je rezultat
Švedska - 56,88, vendar na drugem mestu za England+Wales 61.18
2017 zadnji podatek
vodi England+Wales 92,08
Švedska druga 69,72
od 2008 do 2017 je zrasla stopnja posilstev na Švedskem za 22,98 % (verjetno od 2007 je tvoj procent)
Ampak od 2015 do 2017 je v England+Wales zrasla stopnja posilstev za 33 %. bistveno bolj so torej ogrožene ženske tam. Ali pa se je tudi tam kaj spremenilo pri definiciji posilstva?
"Statistika je qurba, ki v večini primerov da vsakemu tisto, kar hoče od nje. " - vsak, ki statistiko razume in zna, bi ti lahko poizkusil razložiti, da si popolnoma v zmoti, ampak večina je dovolj pametnih, da raje ne bi poizkušala. Je pa to tipično orodje tistih, ki se trudijo dokazati svojo teorijo. Mimogrede, zakaj stalno mednjaš vir? Je kaj narobe s tvojimi viri?

Demz - dejansko nisi ogrožen, statistično, ampak nekatere zadane strela, čeprav je verjetno blizu 0.

PS. Ali Švedi delajo napako v migracijski politiki ali ne, do tega se ne opredeljujem, zna biti da namesto, da bi se jih trudili vključiti, jim raje dajejo "pomoč", posledično pa se migranti ne trudijo za vključevanje.

Edit : link

Če je kaj narobe z mojimi viri? Ne vem, ti mi povej oz. piši na wikipedijo. Z mojo statistiko pa ni nič narobe, ker le-ta ne obstaja. Aja pa ne menjujem virov ampak citiram različne članke iz različnih virov kot zaporedno navajanje kaj kdo pravi na to tematiko posilstva, na koncu s fokusom na Švedsko. Zadnji citati so bili pa, kot že omenjeno z wikipedije, zdaj pa izvoli it njih popravljat pa jim razlagat da imajo napačne vire.

Here you go - https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden

Od tu je zadnji citat:

"In August 2018, SVT reported that rape statistics in Sweden show that 58% of men convicted of rape and attempted rape over the past five years were immigrants born outside of theEuropean Union: Southern Afrikans, Nortern Africans, Arabs, Middle Easterns and Afghans.

Swedish Televison's investigating journalists found that in cases where the victims didn't know the attackers, the proportion of foreign-born sex offenders was more than 80%.

The number of rapes reported to the authorities in Sweden significantly increased by 10% in 2017, according to latest preliminary figures from the Swedish National Council for Crime Prevention. The number of reported rape cases was 73 per 100,000 citizens in 2017, up 24% in the past decade.

Official numbers show that the incidence of sexual offences is on the rise; the Swedish Goverment has declared that young women are facing the greatest risks and that most of the cases go unreported."


#KillTheMessenger
 
Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: Lord_Raiden

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.757
4.904
113
Kakor še zlasti od 80. let 20. stoletja naprej ugotavljajo raziskave, smo priča širjenju družbenemu kontekstu prilagojenega rasizma, ki je pojem rase (biologije, narave) nadomestil s pojmom kulture (Balibar, 1991; Kuzmanić, 2002; Ule, 2005; Rener, 2008). Sodobni rasizem, ki ga Balibar po P. A. Taguieffu imenuje diferencialistični rasizem, največkrat pa je poimenovan kot neorasizem, (na prvi pogled) ne vzpostavlja superiornosti ene rase in inferiornosti druge, temveč predvideva »zgolj« škodljivost mešanja in odpravljanja meja med različnimi kulturami (etnijami ali narodi), nekompatibilnost življenjskih slogov, vrednot ipd., in na tej podlagi legitimizira izključevanje, nestrpnost in diskriminacijo (Balibar, 1991).
Sodobni rasistični diskurz tako prevzema subtilnejše, prodornejše in bolj difuzne oblike, celo do te mere, da je izražen kot »zanikanje rasizma« (Van Dijk, 1989)

Hm, zdej, če prov razumem... Ker je rasizma zmer manj, nimamo več kej počet, torej bomo razširili definicijo rasizma onkraj meja zdrave pameti in še mal vlekl subvencije za raziskovanje raznoraznih "subtilnih", "prodornejših" in "bolj difuznih" oblik rasizma?

Je to to al sm kej narobe razumu?
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Zdej ... če ne zastopite, kaj je vaše in kaj ni vaše, je konec debate. Naj vam Sv. Monika pomaga (če bo znala :zavijazocmi: ) .
 

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.757
4.904
113
Recimo vse štiri so na jugu Afrike - torej je korelacija med posilstvi in geografsko lego ?
Imajo pa vse štiri podobno zgodovino aparthaida - morda je to bilj logična korelacija?

Kakšna je pa korelacija med nizozemci v evropi in tistimi v JAR? Ma tud kej zveze z geografsko lego? Z aparthaidom menda ne...
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Lej, Pia, jaz sem samo plastično pokazal, da nekdo ne opravlja funkcije. Ne dela tistega, za kar je bilo dogovorjeno, plačano kot storitev je pa bilo.

Pravim, da je življenje predvsem moje, s sosedi sem se dogovoril, da bomo ustanovili državo ki bo v naš skupni blagor čuvala meje in delala red v njej, da se NAM ne bo treba ukvarjati s temi detajli.
Sedaj izpade, da tista država ne deluje, niti zadovoljivo, kaj šele tako da bi bili srečni in varni. Sosedje in jaz. Ustanovitelji in plačniki. Država se je nenadoma začela zgovarjat na statistiko, namesto da bi izpolnila točno tisto, kar je njeno delo. Torej zaščititi čisto vsakega posameznika kot državljana, ustanovitelja in plačnika inštitucije, ne pa samo statistične sredine, enega od stotih ali kako? !

Je razumljivo?

Jaz kot strojnik moram most čez reko narediti v milimeter točno, da se ne bo podrl - sicer me bodo na križ pribili. Tule pa nekako prepričujete, da pa državi ni treba biti tako natančen? Da je statistično čisto sprejemljivo, če se tu pa tam kakšen most od stotih podre?

Torej nobenega omejevanja ne razglašam. Le zahtevam Moje. Tisto kar sem naročil in plačal. Zahtevam da država dela. Sicer je ne rabim in jo bom likvidiral. Zgolj zavedam se, kaj je moje in kaj ni. Hrvaška Dalmacija npr. ni moja, zato me ne sme boleti, če so tam npr. navili cene in dali signal, da bi imeli malce miru pred obiskovalci. Slovenija pa je. Plačujem jo in naredil sem jo. Zato je ne dam, da bi otroci razmetavali po njej, ampak da dela točno tisto, za kar sem jo ustanovil in jo plačujem.

Bo sedaj bolj jasno?
 
Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Samo poglej, kako je zabolelo, ko je Mahnič malce preveč zagobcal :valjamse: .
Štos je, da je težko zadeti čisto tapravega po smrčku. Ko ti uspe, se pa sliši :valjamse:
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Sej ni tebe ciljal. Sej Mahnič itak ponavadi nič ne zadene, kljub ogromni količini gobcanja. Tokrat je pa le nekoga zabolelo :valjamse:
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne, to sem dal skozi. Ni nostalgija, če sem čisto odkrit, tudi enostavno ni bilo. 2 tedna sem imel sam s seboj opravka, da sem razčistil, kako se bom dal ubit. Del moje kilometrine ... ki je (sam pri sebi si verjamem) da še ni konec.

Nostalgija pa je, ko se spomnim mojega Luksa, to pa. In vse kar pripovedujem je, da je pes zares najboljši prijatelj, vzemi podolgem ali počez. Ubit se bo dal zate, niti pomislil ne bo na posledice. Potem ko je najhujšega konec, ti pa priteče in te rahlo ugrizne (uščipne) v roko ... nepojmljivo! :D