družim se z njimia se družiš z njimi da vse te reči veš, ali to ugibaš, ali je ta info prišla od neke 3 osebe?
družim se z njimia se družiš z njimi da vse te reči veš, ali to ugibaš, ali je ta info prišla od neke 3 osebe?
družim se z njimi
Janševi poslanci morajo pod lažnimi profili trolati brezplačno, člani stranke pa za sendvič in koka kolo.
Tisti od SD-ja niso niti senca članov "tovarne zlobe" s Trstenjakove.tisti od sd ju pa dobijo kofe s petrola...pa mislim da bo kar podobno glede profilov
tisti od sd ju pa dobijo kofe s petrola...pa mislim da bo kar podobno glede profilov
Tisti od SD-ja niso niti senca članov "tovarne zlobe" s Trstenjakove.![]()
zdaj ne vem koliko časa si pripravljal tole ampak priznam da v življenju nisem bil velikokrat bolj užaljen kot pa si me ti s tole primerjavo.Pa saj je vprašanje čistu na mestu. fritz samo saprašuje kaj si mislimo če je kdo od slo politikov prisoten tudi na alterju.
nekaj je bilo govora da se za uporabnikom cappy dejansko skriva Kordiš. Ne vem pa če je kaj resnice v tem.
Po moje pa ta forum ni ravno najbolj zanimiv za njih saj nima ravno velikega dometa, tako da je na tem forumu edino strankarska "pešadija", katere najboljši primer je 123.
A mi lahko kdo zrihta, da trolam za vse stranke? Tudi za tuje, če se (s)plača....
Sarkazem off...![]()
kontaktiraj njih liderje
Nisem vedel, da so to lažni profili na Twiterju in FB-ju.prečišek, škoberne.....verjento se nisi slišal zanju predivdevam
Tisti od SD-ja niso niti senca članov "tovarne zlobe" s Trstenjakove.![]()
In kaj je narobe s tem zapisom? Ali to piše nekdo pod lažnim profilom Tanje Fajon, ker o teh profilih je govora v zadnjih postih.
zdaj ne vem koliko časa si pripravljal tole ampak priznam da v življenju nisem bil velikokrat bolj užaljen kot pa si me ti s tole primerjavo.
![]()
Pa saj to pri nas dela vsak Cigan.No, OK, zdaj pa to preseli v Slovenijo - s(m)o Slovenci sposobni takega razmišljanja, narodne povezanosti in ostalega?...![]()
Pa saj to pri nas dela vsak Cigan.![]()
to je bil aktivist
hudo, ampak res hudo. Prmejduš da si bolj janšev kt je bla (in je verjento še zmerm) suzica. najblj hard janezova varianta
Lahko bi, ampak je treba narediti čistkoNo, OK, zdaj pa to preseli v Slovenijo - s(m)o Slovenci sposobni takega razmišljanja, narodne povezanosti in ostalega?...![]()