Kopriva

Guinness

Guru
2. jul 2008
3.108
877
113
Žalostno kje smo kot družba. Pri nas nihče ne odstopi zaradi ničesar. Pa ni važno levi ali desni. Dajte si samo predstavljati take številke okuženih in JJ v opoziciji kakšne bi streljal, al pa da bi bila kopriva npr. Fajonka kok bi se požar in jančič usajala. Pa nikogar ne zagovarjam sej levičarji so isti zdaj edino kar je razlika je da JJ res ni ravno takten v izražanju in bi včasih moral malo premisliti preden kaj twitne. V glavnem folk se krega in zagovarja svoja nezmotljiva božanstva na levi in kaže na barabe na desni in obratno. Oni pa vlečejo fajn plače, noben jim nič ne more, če jih kdo dobi s prsti v marmeladi pa se takoj usuje njihova vojska na način: pa kaj če je naš to naredil, sej vaši so pa to in to kar je še huje.
Žal, mislim, da smo kot narod povsem odpovedal in ni več etike in morale. Naj zadnji ugasne luč.
 

cappy

Guru
8. apr 2010
5.742
2.591
113
Pa saj je vprašanje čistu na mestu. fritz samo saprašuje kaj si mislimo če je kdo od slo politikov prisoten tudi na alterju.

nekaj je bilo govora da se za uporabnikom cappy dejansko skriva Kordiš. Ne vem pa če je kaj resnice v tem.

Po moje pa ta forum ni ravno najbolj zanimiv za njih saj nima ravno velikega dometa, tako da je na tem forumu edino strankarska "pešadija", katere najboljši primer je 123.
zdaj ne vem koliko časa si pripravljal tole ampak priznam da v življenju nisem bil velikokrat bolj užaljen kot pa si me ti s tole primerjavo.

d4fdf5cbe02791963a75b0558fb4d3e1.jpeg