Sem šel prav v SSKJ pogledat od kje si kverulanta potegnil, ker je to sicer tudi oznaka za maničnega pravdarja oz. osebo zasvojeno s tožbarjenjem.
Pravne definicije ne poznam, kaj je kverulant sem moral iti pogledal v SSKJ v četrtem razredu, ker je o tem pisal Jadran Krt. SSKJ pravi: sitnež in prepirljivec.
Vseeno pa: Ti si se spravil na osebni nivo in skušal norčevati pa si se pri norčevanju zmotil. KAj zdaj pricakujes? Da ti recem, ne sej sem tri mature delal, oprosti, vem se bolj smesno in neumno? Zakaj? Da nekoga ki stalno blebeta o nekih "netiketah" in osebnih napadih zadovoljim ko on pocne isto? JA pac ne bom ane.
Zelo uspešno sem se norčeval

. To da se obešaš na 3 namesto na 2 je spet - prepirljivo.
In kot sem ti že pojasnil, na grd, oseben nivo - česar ne maram - sem šel zato, ker si ti v temo o Boscarolu z namenom diskreditacije sogovornik privlekel moje kritiziranje trga nepremičnin. Te nimajo z B.jem nič zraven, kot tvoja matura ne.
ZAbelezi si tole lastno izjavo - tebi je to neverjetno, argument pa je ker nikogar ne poznas. Cudno da verjames v okroglo zemljo ker verjetno ne poznas nikogar, ki bi zemljo osebno videl iz vesolja. Ne vem v kakem kontekstu je bilo govora o maturah ampak tu ni nekih skrivnosti ali posebnih zgodb, srednjo solo sem zakljucil s poklicno maturo. Ker sem zelel na fakulteto, ki je posebaj tockovala naravoslovni predmet (biologija, kemija ali fizika) sem moral it opravljat splosno maturo. Ko sem koncal solo za policista sem za uspesen zakljucek moral opraviti poklicno maturo po srednjesolskem programu policist.
Zelo sem vesel, da je šlo za nekaj smiselnega. Zato sem tudi omenil vprašanje če takrat poklicne mature še ni bilo. Ker, da ne bo zamere, iti maturo 3x pisati "da se dokažem" (tako si pisal, kar implicira vse na istem programu) je kolosalna izguba časa.
Če bi to nekdo počel z namenom višanja točk, bi ti to odsvetoval, ker se skoraj nikoli ne izpača. Greš pač delat faks v MB ali na UP...
V žlahti imam človeka, ki je v zrelih letih naredil VSŠ študij, nato pa šel dokončat še VŠ študij iz povsem druge stroke, ki ga v mladosti kot absolvent UNI študija ni končal. Od tega (razen strokovnega naziva, ki ga ne pozabi v nobenem podpisu) nima nobene koristi, ker je VI. stopnja pač manj kot VII.
Ali pa kup kolegov, ki je isto počelo v obupu med krizo, ko so še en VŠ študij naredili, so vmes našli službo že v čisto tretjem fohu.
a) sploh ne komentiram takih neumnosti ker ne verjamem da bi nek solan tehnicen kader hodil v sluzbo kjer ne bi imeli cistilk. Ceprav jaz sem vzgojen da umazan skret za seboj spucam sam in ne cistilka. Tudi pri nas cistilka pride 1x tedensko pa niso vsi skreti posrani do njenega prihoda tko da ne vem v kakih okoljih to eni delate.
b) TI lahko se 200x ponovis da je Boscarol zame narodni heroj pa bo se vedno laz. Kot ze receno - tip mi tudi slucajno ni vsec, to pa ne pomeni da bom zato neosnovano sral po njemu.
Res je, kritiziral si ga, znaš ga tudi kritično presojati. My bad.
Disclaimer: ne zelim te zalit ali pa karkoli.
Ampak ce je tvoje dojemanje startup sveta tako pol ni cudno da ti s tvojim ni uspelo.
Startup živi in ima zaposlenih več ljudi, naredi nekaj mio letnega prometa. Mene ni več zraven, ker je bilo dela preveč, denarja pa za burnout premalo. Seveda nismo dobili angelskega investitorja (tega je pri nas zelo zelo malo).
Lej kakšna je pa alternativa nadrkanega bivšega moža od sorodnice kako se dela posel: za zagonski kapital si sposodiš življenjske prihranke vse žlahte, ki jih nato vračaš 10 let; dobavitelje plačuješ z enoletno zamudo. Oboje je nelegitimno in nategatrosko, le da je drugo neuspešno.
Pa saj ne gre za podporo. Gre za to, da je brezveze debatirat ce pol not vlecemo neke nezakonite prakse.
Hja, tvoja pravica je tako razmišljati. Evo, če gledaš poklic, v bistvu dolžnost. Okej.