Moram rečt, da do pred kratkim sploh nisem gledal te scene.......sedaj pa v luči levega fiaska z tem ĐejĐej pismom v EU sem bil slučajno prisoten, ko se je gledalo to.....in moram rečt da je tak.....proper humor
Tak......za se kratkočasit v tej korona sceni!
Evo......danes bom izpostavil Fajonovo......res, ampak reeeees si želim , da ta ženska nekoč v kratkem prevzame SD in jo totalno potopi
1x za vselej....
Začne se @14:43.....
@16:21
@17:36.....to je dobro pismo...poziv k sodelovanju (reče Slak).....potem pa.....izbruh BULLshita

skoraj 2 minuti je bruhala bullshit.....Slaku ni blo nič več jasno.....Tomčeva je na notr umrla in se izklopla....
@19:35....
Jaz sem si moral ta odsek 3x zavrtet nazaj......da sem dojel kaj je bilo sploh vprašanje...kaj pa je ona govorila
19:52-20:54......
20:42...gospa Fajon kandidira za miSS sveta
22:02.......Fajonka je bila s5 fuLL of buLLshit....
23:20.....
Slaku se že rola.....sam ne sme
Mogoče Rajko Pirnat... 
@25:42....zmagovalni zaključni govor
Skratka jaz močnooo upam da ta ženska pride na čelo SD......in tam izrine vse okol sebe.....in se razpoči kot kaka supernova v naši galaksiji....in dokončno potopi SD....naslednico KPS
Evo......danes bom izpostavil Fajonovo......res, ampak reeeees si želim , da ta ženska nekoč v kratkem prevzame SD in jo totalno potopi
Začne se @14:43.....
@16:21

@17:36.....to je dobro pismo...poziv k sodelovanju (reče Slak).....potem pa.....izbruh BULLshita

skoraj 2 minuti je bruhala bullshit.....Slaku ni blo nič več jasno.....Tomčeva je na notr umrla in se izklopla....
@19:35....

Jaz sem si moral ta odsek 3x zavrtet nazaj......da sem dojel kaj je bilo sploh vprašanje...kaj pa je ona govorila
19:52-20:54......

20:42...gospa Fajon kandidira za miSS sveta

22:02.......Fajonka je bila s5 fuLL of buLLshit....
23:20.....

@25:42....zmagovalni zaključni govor

Skratka jaz močnooo upam da ta ženska pride na čelo SD......in tam izrine vse okol sebe.....in se razpoči kot kaka supernova v naši galaksiji....in dokončno potopi SD....naslednico KPS