KAteri pralni prašek uproabljate in zakaj?

Sem vas ravno to hotela vprašat. Ali sami perete ali samo boljšo/lepšo polovico gledate ko to dela??
Drugače uporabljamo Dash, prašek za svetlo in belo perilo, tekoči/kapsule za temno in rdeče perilo - najraje kupljen v Italiji. 1x na mesec v pralni stroj z belim perilom dodam pralno sodo. Za madeže uporabljam Dr.Beckmann - za vsak madež imaš posebne formule, trenutno najbolj v uporabi za odstranjevanje ličil in krvio_O, kadar perem športne cunje Dashu dodam še Dr. Beckann odstranjevalec vonjav.
Kar se tiče doziranja, dodam 1/4 do 1/3 priporočene doze in skoraj vedno dobim odlične rezultate, razen v primeru, da je madež res trdovraten. V kolikor je mogoče belo perilo (beri bombaž), ki ima trdovratne madeže namočim v Arekino in operem.
Še kaj mogoče?
aja še to sm ti dolžan, namreč komentiral sem branetu ki je nekaj pi**l o straneh praškov, dodatkov itd, ti pa si to pograbla. Uglavnm en del sem ti zgoraj napisal, drugi zakaj se s tem "ukvarjam" je izobrazba + delo, služba ki jo opravljam. Sicer ne eno ne drugo ni direkt povezano s temi tematikami, je pa vse skup zelo blizu, izjema je služba ki sem jo opravljal neki časa nazaj, ta pa je pa bila dejansko del tega

tako da ja tud ko grem v štacuno se preberejo deklaracije (obvezno se jih prebere če smo natančni) tako na s budget pašteti kot na winisu, claru in še kje drugje