a misliš da švabi ne znajo izmerit??Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Tista s Harkovim izkoristkom 83,3% je pa tudi fajn lovska. Kako so to izmerili![]()
a misliš da švabi ne znajo izmerit??Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Tista s Harkovim izkoristkom 83,3% je pa tudi fajn lovska. Kako so to izmerili![]()
hvala Valhalla ,imam naročeno.. kolk kvadratov pa ogrevate s kokrico, se steklo hitro zapaca in kako je s pepelom...
dovod zraka verjetno imaš? jaz imam fi 125 ... Imam pa ogromno suheha drevja jablan, sliv hrušk za požagat..., se lahko s tem kuri, seveda suho.. ?Pacanje stekla je odvisno od suhosti. Tudi smrekove sušice žgem in mi najbolj očisti steklo. Zdajle je bilo za bukev pretoplo in nam je bilo vroče, pa sem suho šaro žgal. Mi ne pokadi. Odprem dimnik, sosednje okno na kip ali na mikro, počasi odprem in na žerjavico ali majhen ogenj položim novo rundo. Če na polno gorenje odpiram se pa kajenju ne izognem, ker ima S prekat do dimnika. Ogrevamo ene 80 m2, ker mi še na gornji hodnik vročina uide. Marsikateri večer gledam v Kokrico in otroka, preskočim TV, čez teden čaj in kakav, za vikend pač ne![]()
super, zdej samo še počakam na petkovo montažoZlahka. Sploh od vejic bo lep ogenj in ne močan. Dovod imam 110, priklop je le 100. Pepel po vsakem kurjenju v vedro in 1x na 14 dni peljem na namenski odpad, lahko bi tudi po vrtu potresel.