Ne deluje.Pošljite tekstovno sporočilo STOP MOX na številko 3443
Ne deluje.Pošljite tekstovno sporočilo STOP MOX na številko 3443.
Pogosto vprašanja | MoxiGames
moxigames.com
Šla sem v poslovalnico,.osebno rešiti, mlada prepotentna gospodična se me je hotela rešiti med tipkanjem emailov. Dala mi je telefonsko številko, ki je popolnoma neuporabna.Zahtevaj blokado pri operaterju.
Deluje! Tale sms STOP. ampak catch je, da hitro dobiš novo obvestilo, da si kar naenkrat prijavljen na neko drugo naročnino na 3443. Banda pokvarjena. Očitno bom morala do t2 tole dati blokirati.Kdo je pošiljatelj sporočil (naziv ali številka)?
Najprej probaj kar "STOP" na 3443.
Če to ne deluje, pošlji "INFO" na 3443 in naj bi dobila odgovor, na kaj si naročena.
Potem pošlješ tisto besedo in STOP na 3443, naprimer "ASTRO STOP" na 3443.
NE bo držalo. Če te operater zavrne in noče rešiti težave, se pravi da te pri stiki z kupci zavrnejo je AKOS (Bivši apek). Operater ima vso možnost VEDNO da reši to. Če je na položnici, je to njihova domena.AKOS regulira samo operaterje, nima pristojnosti nad cigani od ponudnikov teh vsebin.
Imajo pa ponavadi operaterji možnost blokade vseh teh ponudnikov vsebin.
Nad ponudniki vsebin ima potencialno jurisdikcijo tržni inšpektorat.
Saj nisem nikjer napisal, da zadeva ni legalna. Še vedno je pa nategunska.Ker je ta zadeva stara že več kot 22 let
Razni SMS klub itd...
Zadeva je legalna.
Po navadi te dobijo na neko foro, da se prijaviš na nagradno igro, ali pa sodeluješ v anketi, kjer potrdiš svoj vstop v klub. Pogoj sodelovanja v drobnem tisku je da ti pošljejo vsak teden sms v vrednosti xy eur. ko potrdišz DA ali klikneš da se strinjaš, je to to...
Pojdi do operaterja (ne kliči, pojdi fizično do njega), zahtevaj da te izpišejo z vseh klubov in naročnin. Če te nočejo, omeni da boš naredil prijavo: https://www.akos-rs.si/uporabniki-s...jalci-postnih-storitev-in-koncnimi-uporabniki
Da se spomnite kdaj je to že bilo: Ko je ven prišel Crazy Frog Ringtone
Tam so zaslužil kar lepe denarje![]()