lepo so se na Nori24 na Janjo sluga spravili. In potem pravijo, da imajo 47 zagotovljenih glasov, če bodo počasi vse diskreditirali v svojem mediju, na koncu pa bo Kučan za vse kriv, pa partizani,....
A ni zanimivo kok folka ne prenese levice in njihovih priveskov pa nihče ne piše o tem?A ni zanimivo, kolk folka ne prenese Janeza
ona je že dalj časa KUL, samo uradno nima jajc tega povedat. očitno ne najde dovolj ziher pozicije zase v drugih strankah da bi imela teoretične možnosti za izvolitev. sd ji je povedal kje ji je mesto tako da sedaj je realna možnost lmš kjer pa tudi nimajo veliko okrajev kamor bi jo lahko potisnili sploh ker jim ankete ne kažejo ravno briljantno.lepo so se na Nori24 na Janjo sluga spravili. In potem pravijo, da imajo 47 zagotovljenih glasov, če bodo počasi vse diskreditirali v svojem mediju, na koncu pa bo Kučan za vse kriv, pa partizani,....
Ni nujno "očitno, da ne najde dovolj ziher pozicije zase v drugih strankah da bi imela teoretične možnosti za izvolitev". Možno je, da so že dolgo tega vse zmenjeni za nestresen cushy job daleč od oči javnosti po volitvah, mogoče vnaprej niti ne želi več biti poslanka, in da zaenkrat radikalom bolj ustreza, da je, kjer je, da iz prve roke dobijo informacije, kaj se dogaja, da lahko Janči minira projekte, tako kot danes na odboru za Vesela, da deluje kot agent provokator, škodi vladi z nastopi v medijih, izsili last minute bail-out a la STA, da šunta druge člane SMC, toliko dobrega kot lahko za skrajneže naredi tu zdaj, ne bi mogla v nobenem drugem scenariju. Zato dvomim, da bo sploh kam šla, vsaj ne sama od sebe, da bi jo za ušesa zvlekli ven ima pa pluse in minuse.ona je že dalj časa KUL, samo uradno nima jajc tega povedat. očitno ne najde dovolj ziher pozicije zase v drugih strankah da bi imela teoretične možnosti za izvolitev. sd ji je povedal kje ji je mesto tako da sedaj je realna možnost lmš kjer pa tudi nimajo veliko okrajev kamor bi jo lahko potisnili sploh ker jim ankete ne kažejo ravno briljantno.
očitno so pa upali da bi jo nekako le prepričali ampak ko je popolna opozicija pri 2 pomembnih ter 1 "kulturnem" vprašanju je stvar kristalno jasna in me čudi da jo ne odstranijo kot vodje poslanske skupine.
so ji dali, za moje pojme, še preveč časa.
drugače pa zanimivo da si do nove prilezel, si še kaj izvedel? kaj "vročega" mogoče?
A z Zmagotom pa ne bojo probal.Sedaj pride nov obaz, Teršek
Samo, da ne bo kot znana epizoda po osvoboditvi, ko so se stare partizanke pritoževale, da se "ne zna više ko je drugarica a ko kurva."pismo no. A se nismo iz zgodovine nič naučili. P(a)r(t)iznam zajebal sem. Napačnega sem obtožil da je kriv. Za vse je kriv JJ. Karel je pač samo Karel.
Slovenci podprimo kolacijio KIL. Da ne bo preživelih. Bolje smrt kot svoboda pod JJ.
Da ne pozabimo tovariši, ko vas seksa tovarišice.
Smrt narodu, svoboda fašizmu!
Kak naj to razumem? A da naši politiki žrejo naše kozlanje? Ma nemoj. A smo ljudje na TV in vseposod ali samo levičarji in moramo mi žreti njihovoŽal trenutno v Sloveniji ni nobenega, ki bi lahko postal rešitelj ljudstva...
Vsi naši politiki delajo ravno nasprotno...![]()
Pa saj ga je ukinila - sedaj je novi RTV prispevek (novi stoji za novaTV ...)To vprašaj kar aktualno vlado, a niso "rekli" da bodo ukinili rtv prispevek?