Janševo uničevanje Slovenije in maščevalnost SDS

cappy

Guru
8. apr 2010
4.052
1.432
113
trenutno je preveč zagret in se pripravljen izpostavljat..
da ne govorimo da je še premlad da bi dojel da bo to imelo posledice na celotno njegovo poklicno pot. razen če bo vedno politik.
 
  • Všeč mi je
Reactions: msenjur

jello

Guru
22. sep 2008
6.676
1.342
113
Funkcij za katere je edina potrebna kvalifikacija da si dovolj velika rit je nešteto, tako v politiki kot gospodarstvu, tako da je tvoja skrb povsem odveč.
 
  • Haha
Reactions: cappy

haloski_pepek

Majstr
2. okt 2007
1.097
342
83
prvo še mora FDV dokonča,po tempa se lahko nekega policaja... res, kam smo prišli, najbolj glasna v politiki imamo dva mulota, ki sta še včeraj bila v plenicah, in obema se priimek začne z M :) Mahnič&Mesec...
 
  • Všeč mi je
Reactions: tomi

haloski_pepek

Majstr
2. okt 2007
1.097
342
83
saj ne vem, v katero temo naj prilepim, ker v vsako paše. Je pa v tej temi največ objavljenih twitov,:

 

bizi

Guru
21. nov 2007
15.654
1.493
113
Kočevska
Sramota za televizijo katero moramo mi plačevati. Mahnič je tak trot kot Šarec, pa se iz njegove neumnosti ne delajo norca. No ja tukaj je lep primer enostranskega poročanja, upam da tako dnevnik kot večer propadeta in pisuni pristanejo na cesti.
OH ne, nikoli nihče ni omenil Serpentinška ali njegovih popravnih izpitov v srednji šoli. :nigladek:
 
  • Všeč mi je
Reactions: Felis

bizi

Guru
21. nov 2007
15.654
1.493
113
Kočevska
Pričakovani odzivi SDS-ovskih primitivcev na pismo 75 akademikov:
Danes, le štiri dni po javni objavi naših stališč, lahko ogorčeno ugotavljamo, da smo zaradi pisma doživeli plaz skrbno načrtovanih osebnih diskreditacij, nizkotnih žalitev, laži, poniževanj in manipulacij. Čeprav ne moremo reči, da nismo pričakovali takšnih reakcij, so te na najbolj brutalen in primitiven način pokazale, kako prav smo imeli v svojih ugotovitvah, da v Sloveniji že živimo globoko politično enoumje, ki je pripravljeno s pomočjo svojih medijskih trobil brez zadržkov kompromitirati svoje nasprotnike.
Ker nimamo vpliva na oblikovanje medijskih vsebin, lahko zato zgolj nemočno opazujemo dogajanje in kot znanstvenice in znanstveniki merimo tisto, kar sicer že poznamo: uničujoče učinke propagandne mašinerije neke stranke, umazanega diskurza osebnih žalitev in blatenj, pa tudi neposrednih groženj in zastraševanj. Zavedamo se, da nismo ne prva in tudi ne zadnja žrtev, a vendar čutimo dolžnost znova izreči svarilo, da si radikalna politika s takšnimi metodami in sredstvi, vrednimi totalitarnih režimov, ne zasluži nobenega vidnega mesta na političnem parketu, kaj šele, da bi vodila Slovenijo!
Še več tukaj

Pa še o napadih na RTV:
Opozarjamo, da se v zadnjih dneh na novinarje, urednike in druge zaposlene na RTV Slovenija stopnjujejo telefonski klici, napadi in pritiski po elektronski in navadni pošti ter na socialnih omrežjih, ki jih razumemo kot napad na novinarsko delo in RTV Slovenija kot javni medijski servis. Blatenje dela novinarjev, ustvarjalcev in javnega medija z namenom diskreditacije in omejevanja svobode izražanja kaže na pritisk in željo po vmešavanju v neodvisno uredniško politiko in je kot takšno nedopustno in nesprejemljivo. Je izraz nedostojnih, netolerantnih in ozkogledih posameznikov.
Takšni grobi napadi ožijo polje medijske svobode in svobode izražanja. Načini in njihova intenzivnost, kakršni še nismo bili priča nikoli doslej, pa kažejo na resno grožnjo svobodnemu in neodvisnemu novinarstvu, novinarskemu delu in temeljnim postulatom demokracije. Tudi sedanja politična in družbena realnost nikakor ne opravičujeta takšnega vedenja in poskusov vplivanja na RTV Slovenija.
Novinarji.jpg


Vir:
 
Nazadnje urejeno:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
3.578
718
113
Rudi je znanstvenik, valjda ma argumente za vse kar je govoril po televiziji. Tko da se Matoza nima kej bat. Znanost premaga vse demagoge.

Dokler mamo take znanstvenike, kot je Rudi, se nimamo česa bat. Tud korona virusa ne.
 

bizi

Guru
21. nov 2007
15.654
1.493
113
Kočevska
Rudi je znanstvenik, valjda ma argumente za vse kar je govoril po televiziji. Tko da se Matoza nima kej bat. Znanost premaga vse demagoge.

Dokler mamo take znanstvenike, kot je Rudi, se nimamo česa bat. Tud korona virusa ne.
Očitno si tudi ti, kot še nekaj tvojih somišljenikov na forumu, genialne ideje pobral pri Pol Potu: vse intelektualce, doktorje znanosti, bivše rektorje in humaniste nagnati na njive delat. :nigladek:
 

bizi

Guru
21. nov 2007
15.654
1.493
113
Kočevska
Seveda te nisem razumel, da je Rudi Rizman morda izumil pralni stroj. :nigladek: Tvoj sarkazem je bolj prozoren kot okensko steklo. :bonk:
 
  • Haha
Reactions: Matey