Janševo uničevanje Slovenije in maščevalnost SDS

haloski_pepek

Fizikalc
2. okt 2007
801
145
43
Še malo, pa bo ta tema aktualna in bo zamrla tema "Idiotizmi Šarca....".... lahko jo kar preimenujemo v "Idiotizmi JJ...."
 

cappy

Guru
8. apr 2010
2.992
637
113
mislim da je zaenkrat še zmeda, linkinson sploh ne vem če je že karkoli postal odkar je odstopil šarc
 
  • Všeč mi je
Reactions: 8888

jello

Guru
22. sep 2008
6.240
957
113
Jasno, povsem v skladu z uravnoteževalno logiko ko mora vsak levi kreten imeti enakovredno protiutež na desni.
 

haloski_pepek

Fizikalc
2. okt 2007
801
145
43
Samo zamenjaš je z ni, pa dobiš druge ovce.
Krivi so pa itak vsi v politiki.
Ali pa napišeš "JJ je veliki" in ofce spet enako vzklikajo... itak, to je politika(leva,desna, zadnja,srednja,..), ki dela samo za svoje interese, ker če ne bi, potem ne vem, kdo bi se politike šel, pa še lepo plačano je, brezstresno, s privilegiji,...
 

erikson

Guru
25. avg 2007
15.496
603
113
Važen da se puhoglavci s tem razkazujejo. Pa kaj če je bil tak ansambel, ta ni mislil na to. Me zanima, če bo upal dati znak polmeseca.
Lej ti to.

 

kalbo

Guru
7. okt 2013
5.961
590
113
Zopet uživaš potem pa jokcas moderatorje. Upam da bo kakšen iz nasprotne strani dal na majico Broza in napisal za tisto gnido kaj lepega.
A na tisto mal prej pa ne boš odgovoril zmene? Mater mi greste na jetra s temi provokacijami. @optipleks a ti boš tudi zignoriral.... Sami zmeneti.
 

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
8.356
985
113
Tole je recimo Trček napisal na Facebook in moram reči da se kar strinjam z njim.

"
Franc Trček na facebooku: ZBUDIMO SE!

Žal bomo, kako se je Miro Cerar sreča Raketo pod kozolcem spremenil v Želim biti večji JJ od njega samega aka. transformacija Marjana Šarca, spet "državotovrno" javno prali, očitno zopet via Bojan Požar.

Informacije, da Šarec z najbolj zvestim (edinim?) prijateljem (sorry Matjaž Han) postaja vedno bolj brutalen oz. "take še JJ ni počel", sem začel dobivati sredi preteklega leta.

Posledično me ni presenetilo njegovo vedno bolj nastopaško vedenje (dovolj je, če si pogledate njegove "odgovore" na poslanska vprašanja v DZ) kot tudi odnos do Levica pubecev, ko so prišli na pogajanje o drugem letu (ne)sodelovanja.

Osebno dvomim, da novinarji in uredniki o tem kao nič niso vedeli. Grega Repovž Matija Stepišnik? A v SLO se očitno vedno čaka, dokler je prepozno.

Torej, še ena zgodba, samo, da Janša ne bo, se je izkazal za še hujšega Janšata.

A je rešitev JJ, ki bo bolj mili Šarko Črnčec, seveda ne!

Četudi bi Ivan Janez Janša ne imel toliko ihte v sebi, ker ga Kučan ni priznal za naslednika oz. so mu dodelili zgodbo črnega račka od katere je celo odraslo življenje zelo dobro živel, je po več kot 40 leti v politiki nekdo, ki res ne more ponuditi odgovore na izzive 21. stoletja.

In tudi njegova "se mi nismo stranka, mi smo privat firma enega človeka" (mag. BG samodefinicija) SDS ne.

In tudi ne vem katero že novo preimenovanje LDS oz. nova vrečka presenečenja stranka 1 1/2 mandata ZARES ne (sorry Grega G.).

V bistvu ni Počivalšek in SMC tisti, ki odloča, kam in kako naprej v in s Slovenijo.

Matej Tonin in NSi so tisti, ki sedaj odločajo, a gre Slovenija v proces normalizacija ali pa bodo pogoltnili Ljudmila "kmetica" in se ne vem katerič že pustili pretentati.

(Ja, izdatno pogrešam Ljudmilo v SLO politiki, priznam. Ker je gospa razuma, za razliko od številnih kmetavzarjev, kar ni isto kot kmet, da se razumemo.)

Šarec in Črnčec pa sodita po pravičnem sojenju nedvomno za kar nekaj časa na Dob. Za opomin, da se še komu ne bi sorodno zmešalo od slasti oblasti. Pa ne na polodprti oddelek.

Jerca Korče vi pa se odločite, a hočete narediti iz LMŠ, po odstavitivi "velikega" vodje, državotovorno stranko ali se boste še naprej delali, kako je Marjan OK in Muri tudi ne ravno slab dečko, saj ste odrasle popnoletne osebe.

Še en nateg JJ vs. vse je dobro, samo, da ni JJ, je žaloigra, ki si jo iz razvojnih izzivov Slovenije v globalno dokaj ponorelem svetu ne smemo več privoščiti.

In ja, tudi moji mladolevičarski pubeci bi končno lahko že cvetober mikic zamenjali za pulije in srajce brez razkazovanja, kako zelo ah in oh kul so, ker niso, kar sem jim že PREVEČKRAT povedal v skoraj šestih letih in sem od te njihove infantilnosti res že PREUTRUJEN.

Pa tudi SD bi končno lahko zapustil 3. pot, ki je iztirila nekje med hanovščino in brglezovsko praznino, če želi postati državotovorna onkraj umazanih živalic in vedno bolj oz. že predolgo identična zaposlovalnim praksam SDS.

(No, pri Miha Kordiš so ibunge v veliki meri zalegle, resnici na ljubo.

Pa tudi ob Nataša Sukič je daleč najbolj tovariški.)

Čas je, da državljanke in državljani preklopimo na mišljenje, ker ne, v politiki nismo vsi enaki.

Čas je tudi, da dobimo volilno zakonodajo, ki bo omogočila, da se loči zrnje od plevela, dražvotovrnost od neodgovornežev, ki so se prišli predvsem prisesati na javne finance, zaposliti sorodnike in deco ter ex-ljubice (tako lastne kot od prijateljev) ali si vsaj kupiti boljši avto od soseda na lizing, da se ja vidi, da so sedaj oni malo več.

Tudi iz razloga, ker ESS ni tisti organ, kjer se bodo Sonje inu ostali zgučali, kako nas bodo naprej rezali kot klobaso in tudi prepogosto zlobirani državni uradniki niso ustrezni nadomestek parlamentarizma.

Če kaj, je ta mandat pokazal, kako zelo ogroženo oz. "šizofreno" (gospa GZS Sonja) se počutijo prisesanci na javne peneze , ko in če se politika v ožjem smislu oz. njen zakonodajni del vrne tam KAMOR SPADA. V parlament oz. DZ.

Tete se do daljnega poslavjajo s FB, mene pa že dolgo ni tukaj.

Pa tudi vam priporočam počitek od FB in več mišljenja z lastno glavo, ne pa slabih vernikov le lastnega in edino prav zveličavnega e-nabijanja na okopih.

Sam marsikaj ne vem, se pogosto (z)motim in imam rad, če se lahko normalno pogovarjam s kom iz t.i. nasprotne strani, kar lahko potrdita npr. NSi delegatki z nočnega ICS za Maribor, kjer se potem izkaže, da so "nasprotja" le pogledi na sorodne stvari z drugih zornih kotov.

Mogoče spišem kakšen razmisleg na blogu, ko si opomorem, do takrat pa stare zaloge.

Lep vikend vsem dobronamerno razmišljujočim,

franjo


"
 

netko

Majstr
25. jul 2007
4.641
427
83
Kot si rekel lahko bi se strinjal z zapisanim samo kaj, ko vse napisano nima pomena ce avtor ne pokaze resitve...