Dej ti tam po twitetju raj reč Toninu, da nej pusti levico na gmah pa da naj si končno prišije muda in naj ne bo kopriva. Da eni na njega marsikak up polagamo. Ker Janša al pa Golob ista pašta z razliko da si je en že neki nagrabu...leftardom še danes ni jasno da jih na suho nategujejo pa za tako pametne se imajo. sedaj se jim niti stranke ne da več ustanavljat, gre leben mal na fotrovski dopust (btw kako to poteka, posvojiš in potem ti pripada porodniška enmu staršu al kaj?) pa bo stiv đobs prevzel![]()
pa leftardi še vedno ne bodo spregledal
ironično da pomankanje pameti očitajo desnim![]()
Da imate možgane ste dokazali že ko ste izbrali Šarca za PV. LOL. Aprila pa itak zmaga SDS. Potem pa boste spet protestiral in kolesaril pa prevračali kontejnerje za smeti. Budale ostanejo budale.....Vprašaj v začetku aprila. Mi imamo možgane in bomo pazljivo izbirali, za tvoj izbor pa potrebuješ samo nekaj delujočih ganglijev.![]()
zakaj točno? levi pol in posebno Levica so jim že večkrat dal vedt da z njimi v koalicijo ne gredo. še "neumen ko kura*" je raje vrgel puško v koruzo kot pa da bi z nsi šel v koalicijo - in to je bilo pred veleizdajo in podporo tej diktatorski fašistični vladi. s tem da mu je tonin ne sam ritko nastavljal, že hlače je dal dol pa fajn razširu. pa nič.Dej ti tam po twitetju raj reč Toninu, da nej pusti levico na gmah pa da naj si končno prišije muda in naj ne bo kopriva. Da eni na njega marsikak up polagamo. Ker Janša al pa Golob ista pašta z razliko da si je en že neki nagrabu...
pazi da se ne boš opekel..zna pečt zlo zlo dolgoVprašaj v začetku aprila. Mi imamo možgane in bomo pazljivo izbirali, za tvoj izbor pa potrebuješ samo nekaj delujočih ganglijev.![]()
Seveda, mi ga šele izbiramo, vi ga pa imate že 30 let. Ste mu že postavili vsaj kako kapelico, če že ne katedrale?![]()
Aja, kje pa vse delajo ti zaposleni?
A se je Tomaž Majer preimenoval. Al je to kaka nova kopriva poslanke?
Ljudi silit v delo mi teluje tako ... sužnjelastniško.
Bolje zastavi vprašanje: Aja, kje pa so v službi ti "zaposleni" ?Aja, kje pa vse delajo ti zaposleni?
Govorim od koprivnih gluposti po twiterju. Lepš bi bilo, če bi se Tonin začel samostojno ukvarjat s prihodnostjo in programom.zakaj točno? levi pol in posebno Levica so jim že večkrat dal vedt da z njimi v koalicijo ne gredo. še "neumen ko kura*" je raje vrgel puško v koruzo kot pa da bi z nsi šel v koalicijo - in to je bilo pred veleizdajo in podporo tej diktatorski fašistični vladi. s tem da mu je tonin ne sam ritko nastavljal, že hlače je dal dol pa fajn razširu. pa nič.
zakaj točno naj bi še janeza jebal v glavo? sicer res da janez brez njih ne more delat nobene prihodnje koalicije a vseeno, ni neki pametno za obe strani da ena drugo kurc_ata ker tudi nsi nima druge izbire kot sds. če seveda hočejo bit pri oblasti ter denarju in vplivu. če jim to ni v interesu bodo pa po hitrem postopku zgubil kar imajo perspektivnega kadra ker folk je v politki za denar in vpliv.
računat na goloba, ki deluje da bodo procenti na volitvah bolj kot en "nimam jaz kaj mislit" kot pa "ne jamram sem slovenc" pa tudi ni ravno perspektivno ker če imajo 2 možganski celici vedo da bodo na zadnjem mestu, samo če bo res kriza, da bi jih povabil v koalicijo. ker jasno golob bo rabil nekaj KULcev in KULci nočejo nsi.
No, katerga in katero stranko praviš da boš ti volil 24.4.2022?Tik tak, tik tak,
24.4. 2022
Lahko se zgodi, da bo Janša prestavil volitve zaradi Koronavirusa. Želi namreč čimdlje vladati ljudstvu brez zgodovine oz. on bi želel izbrisat celotno zgodovino slovenskemu narodu.Tik tak, tik tak,
24.4. 2022