Hja no, jaz nisem nič zmeden. Janša je Zmedel samo vas levuharje. Zdaj ste pa zmedeni, ker delat nočete in ne znate.Tvoj Janša je večinsko pripomogel k vsej tej zmedi kot jo imamo v državi.
ne ravno, malo si pretiraval.Jaz sem vedno bil po duši levičar. Bojim se pa, da TI sploh ne veš, kaj po nomenklaturi pomeni leva struja. Ti ki se takole vsakodnevno deklariraš za desničarja - si torej za sužnjelastništvo, brezmejno izkoriščanje človeka po človeku, za absolutno versko oblast ki je edina zaupanja vredna, za predalčkanje ljudi po kastah glede na poreklo in ne po sposobnostih, ... to TI in tvoji zagovarjate?
daj no prosim te lepo. kaka uravnoteženost? Ja že, med elito. Nea se zajebavaj.Izvoli, zagovarjaj svoje desničarske pojme. Jaz bom pa še naprej svoje levuharske (kakor radi navajate nekateri), kjer stremimo k uravnoteženosti in pravični ureditvi življenja.
kakšna solidarnost pizdomater, če nekateri še niti mask ne bi nosili in nekateri jamrajo, koliko nas bo puf stal, puf, ki je pomagal ljudem, ti pa tu tupiš o solidarnosti? Kdo je zdaj solidaren? Človek, ki jamra, da je nekdo dobil pomoč? tak človek je solidaren? Daj samo nehaj.To kar ti in tvoja sodrga označujete za levičarstvo in desničarstvo, nima popolnoma nobene zveze z uradnimi termini. Je samo fjukanje ljudi v glavo, kdo bo koga !! Je samo povzročanje razkola v družbi, da je kar naprej hendikepirana in ni zmožna večjih podvigov - kjer je pa uspešna izključno samo solidarnost.
Je ja, to sigurno. Ampak ni je mogel toliko, kot leta in leta prav tvojih levih vlad. Sramota od sramote, zdaj fajonka pravi, kako bodo rešili zdravstvo in bratušek pravi, kako bodo poskrbeli za upokojence in a se človek tu res ne vpraša: pa kako vaju ni sram? Pa da ni enega novinarja z jajci, ki bi vprašal: pa kaj ste delali leta in leta?Tvoj Janša je večinsko pripomogel k vsej tej zmedi kot jo imamo v državi. Ampak ti si pameten ... ti veš več. (v glavnem zabit kot bukov štor v rebri)
plače me zanimajo, plače.Lahko me iščeš med firmami z dvema A-ja.
Spadaš pa v isto bagro kot sem jo zgoraj opisoval.
Z dvema A-ja praviš?Lahko me iščeš med firmami z dvema A-ja.
Z dvema A-ja praviš?
Kaj to maš ti uno firmo, Anonimni Alkoholiki?
Kako bodo šteli kolikokrat sta se Petan in Vizjak srečala, saj sta vendarle soseda, najbrž tud čevape kdaj skup pečeta. Tko da se ne rabita ravno na Čatežu srečevati.Petan, Vizjak, voda, okoljsko ministrstvo
![]()
Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo Petanu.
Andrej Vizjak tudi kot minister za okolje pomaga Bojanu Petanu, s katerim se je leta 2007 dogovarjal o obvladovanju Term Čatež. Za to je pripravljen povoziti okoljsko politiko države in preslišati opozorila iz lastnega resorja.necenzurirano.si
Zanimivo bi bilo tudi vedeti, kdo je to sploh posnel.Kako bodo šteli kolikokrat sta se Petan in Vizjak srečala, saj sta vendarle soseda, najbrž tud čevape kdaj skup pečeta. Tko da se ne rabita ravno na Čatežu srečevati.
Spisek izdajalcev.
plače me zanimajo, plače.
ker ponavadi na veliko nakladaš torej če bi se držal vsega nakladanja tukaj bi pričakoval človek 2000€+ bruto pri tebi. lahko dokažeš da je temu tako?
ne? se mi je zdelo.
NeKaksne razloge so imeli? So nepovratna sredstva.