Janez Janša predsednik SLO vlade

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
12.522
1.954
113
Neuradno je sicer specialna enota policije bila včasih leglo obritoglavcev in ostalih podobnih desničarskih kalibrov, tako da stvar ni daleč od resnice.
Neuradno si ti bebec, uradno pa si sproti izmisljujes nove in nove nebuloze.

Specialna enota je nastala v 70ih letih ko so vsi (oz 95% milicnikov) bili clani partije.

Vecino casa je imela ime zascitna enota milice, njen pretezni del je bil zacasni sestav ki je varoval objekte (to kar danes dela oddelek za varovanje objektov centra za varnost in zascito).

Nato je postala SE MNZ ter nato SE policije. Sestavljali so jo poveljniki ki so se solali in kalili globoko v casu jugoslavije in so bili vsi politicno solani. Tudi pripadniki so do leta 2005 prihajali skoraj samo iz kadetnice kjer se danes tezko srecas kogarkoli desno usmerjenega.

Kar si napisal je eklatantna izmisljotina.

Nekateri pripadniki sicer nosijo krajse lase ker so de facto precej sportna enota, to pa je edino kar disi po resnici v tvojem zapisu.

Lahko pa te povabim na kavo s kakim od starejse generacije iz 90ih let pa njemu povej da so bili leglo desnicarskih kalibrov. Sam se ti zna zgodit da bos mel na koncu napis ZZ NOB vtetoviran na celu.

Presegas samega sebe vsak mesec
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
6.853
1.894
113
Ljubljana
hmpg.net
Časopis klasično levičarsko trobilo der Spiegel: (Der Spiegel is the highest circulation weekly magazine in Germany and Europe.)
Avtorja definitivno infiltrirana Slovenca : Von Markus Becker und Jan Puhl
"So hat der slowenische Regierungschef Janez Janša vergangene Woche die Ernennung zweier slowenischer Ermittler an Kövesis EU-Behörde blockiert – wohl aus Angst, die beiden könnten korrupte Machenschaften seiner Regierung aufdecken. Die slowenische Justizministerin trat daraufhin unter Protest zurück.
Kövesi warf Janša »das Fehlen aufrichtiger Zusammenarbeit« und Sabotage der Kontrollsysteme für EU-Mittel vor. Dass Janša die Eppo schon vor deren Arbeitsbeginn derartig missachtet – und das obendrein einen Monat vor der Übernahme der rotierenden EU-Ratspräsidentschaft durch Slowenien –, findet die Grünen-Bundestagsabgeordnete Franziska Brantner »beschämend, aber auch bezeichnend für die Regierung Janez Janša«. Für die künftige Zusammenarbeit der Staatsanwaltschaft mit Ljubljana lässt es wenigstens nichts Gutes ahnen."
Pa vseeno tako grdo pišejo o dr. IJ
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
Osebje foruma
23. jul 2008
35.075
3.511
113

Je bila petkova okupacija dela Ljubljane s strani voditeljev neprijavljenih protestov in njihovih podpornikov res vseslovenska vstaja ali še ena od predstav, namenjena tujini? Matej Lahovnik meni, da se predvsem ustvarja vtis, da je vse narobe. V času te vlade se je naredilo bistveno več kot pred tem.
 

shift

Guru
20. jul 2007
8.828
1.041
113
za šankom
Točno tko. Tolk idiotizmov skup spravt v tko kratkem obdobju moraš bit pa res priden in neumen hkrati.
SD in njenim satelitom v 20 letih ni uspelo nič podobnega, danes se dejansko čudim kako nam je uspelo sploh obdržati zdravstvo v taki kondiciji glede na vodenje zadnjih 30ih let, v bistvu se ne čudim, pogledam svoje sodelavce in vem, skoraj vsak da vse od sebe, vsak dan, pustimo 10 % pijavk in lenuhov, pozdravljam spremembe, kicked se obetajo
 
  • Všeč mi je
Reactions: snjaper in Denis

ferdo

Guru
3. sep 2007
6.853
1.894
113
Ljubljana
hmpg.net
dr. IJ dela, ampak levičarji v IMD mu tega ne priznavajo. Glede na to, da so iz Švice ima sigurno Čeferin prste vmes.

Slovenija je v letu 2021 padla za 5 mest na 40 po konkurenčnosti. In hudič Government Efficiency je padal iz 38 na 43 mesto,
Najboljše uvrstitve so pri mednarodni trgovini (9), cenah (11) in izobraževanju (22). Davčna politika -51 mesto.

Janezek dela.
 
  • Všeč mi je
Reactions: bizi

sajkek

Guru
16. mar 2008
25.276
3.013
113
danes je JJ v slo- bistrici. Pripravlja se baje veliko rajanje. Specijalci že cel teden na delu, švasa se jaške in montira gitre na okna. :evil:
 
  • Haha
Reactions: Denis