saj zato pa nisem napis, NSI, ker mi deluje kar "diht". Škoda, da ne dobivajo več glasov na volitvah.Trenutni prometni ni tako slab
Tole me spominja na tegale...
Ni tako slab, dokler lahko razmetava helikopterski denar.Trenutni prometni ni tako slab
Pa obkroži NSi naslednjič....saj zato pa nisem napis, NSI, ker mi deluje kar "diht". Škoda, da ne dobivajo več glasov na volitvah.
Dokler jih SDS in Janez režeta, ne morejo pričakovati kaj več glasov.saj zato pa nisem napis, NSI, ker mi deluje kar "diht". Škoda, da ne dobivajo več glasov na volitvah.
mogoče misli, da je frajer, ampak totalno neprimerno. Samo čakam, ko bo na volilnem seznamu kakšne Levice ali SD.
Krek ni out. Še vedno je na funkciji, ki ji več kot očitno ni dorasel. Če je Pirnatova lohk letela čez noč.....mogoče misli, da je frajer, ampak totalno neprimerno. Samo čakam, ko bo na volilnem seznamu kakšne Levice ali SD.
Drugače pa je Krek itak "out", saj ga že dolgo ni bilo v javnosti.
tole pa res ni zadeva na mestu, in bi mogla bit sankcionirana.
Bolje da gre v infrastrukturo kot pa na Kajmanske otokeNi tako slab, dokler lahko razmetava helikopterski denar.
In da en predsednik drzave nima toliko moci, da doseze vsaj tole zgoraj opisano, je tudi sramota za drzavo.Javni medij Zlatka podpira in promovira, potem pa fant dobi krila in misli, da zanj ni omejitev.
Mislim da v nobeni drugi državi nekdo, ki je vdrl na državno proslavo in se drl na predsednika, ne bi prišel niti mimo varnostnika na državni televiziji. Naša pa ga je celo povabila v studio prepevat in se norčevat iz nošenja maske.