Janez Janša predsednik SLO vlade

Denis

Guru
22. jul 2007
21.990
1.838
113
res je samo v enem stavku omenjen, čeprav je revež poslal pismo a pari straneh. Ostalim nebulozam v pismu se niti ni hotela posvečat, pač škoda časa.
Od kje torej strašna apokaliptična obsojanja iz držav evropske unije?

Kdaj bodo začeli talat kazni za napihovanje? (vsem mislim)
 
Nazadnje urejeno:

Denis

Guru
22. jul 2007
21.990
1.838
113
Ksz ..

Pravite da je tole z ilegalnimi migracijami levičarska politika.
Kam pa potem spada Angelca, glede na to da se sama sebe in svojo stranko umešča vsepovsod drugam, samo na levo ne :sprasujemse:

:p ???
Tole pa je vprašanje za generacije, ki še danes niso žive... Babnica taki kapitalist, kot je, je hotela sužnje za delo, danes pa so oni sužnji nerazvitemu svetu...
 

kalbo

Guru
7. okt 2013
8.583
2.507
113
V bistvu SDS izhaja iz socialdemokratske stranke. To je že po definiciji levo. Levo je tud vse, kar je prišlo iz vrst komunistov, tud Janša, ki je kasneje poharal SDS in sfukal Pučnika, Hvalico. Po razpadu LDSa itak ni več velik pravih levičarjev, ki so to odkrito. Kar je ostalo od desnega pola v Sloveniji je NSI, pa SNS.
Tko da lohk ajncvaj prec nardi harakiri, ker je levičar, levak. Njegov vodja pa komunistov ne mara, ker so ga vrgli ven, pa si je našel volilno telo na desni, v svojem bistvu je pa komunist, se prav levak.
V bistvu mamo v SLO cel šmorn.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Gavran

Demz

Guru
15. avg 2010
12.357
2.446
113
SDS je danes čista avtokratska združba, torej ne levo, ne desno, ampak samo za svoj žep. Uspela je pa prepričati desnake, da so postali njeni oboževalci. Kar sploh ni tako težko, glede na dejstvo da so to že tisočletja opranoglavci, ki samo čakajo na signal svojega božanstva. Samo jehovci so še hujši.

Zakaj mi tu vedno pride naprej ona scena iz "Vojne zvezd", tisti medvedki v džungli? :D Ki so komaj dočakali, da bodo mantrali onemu plehnatemu robotu ...
 
  • Všeč mi je
Reactions: laser and bizi