tukaj sem, me je kdo klical....Kje je Haloški pepek ? Na ventilatorju?
A "Lepa Nataša" še dela?![]()
Je Janšev kabinet za politične obračune zlorabil Sovo?
Razkrivamo novo obveščevalno afero. So v kabinetu predsednika vlade za politične obračune proti nekdanjim vodilnim uslužbencem policije in drugih institucij skušali zlorabiti Sovo?necenzurirano.si
marsikomu ni jasno, da bo potrebno to vračat, do zadnjega centa.... tudi če je del "nepovratnega" denarja, bo potrebno vračat v drugi obliki #nofreelunchPuf, ki ga boš/bomo še dooolllllgggggooooooo odplačevali. Saj to je menda jasno ane
kaka je alternativa v nastali situaciji?marsikomu ni jasno, da bo potrebno to vračat, do zadnjega centa.... tudi če je del "nepovratnega" denarja, bo potrebno vračat v drugi obliki #nofreelunch
zakaj pa me z levičarjem primerjaš?meni je top da ste se levičarji začeli zanimat za ekonomijo ter da zdaj veste da denar ne pride iz "lufta".
dnar bomo že vrnil da smo pa vas izobrazil je pa neprecenljivo. sam poskrbte da boste to tudi svojim posvojenim otrokom (saj nimate slučajno lastnih?) povedali da ne bo potrebno te lekcije ponavljat.
redko se zmotim ko koga "etiketiram" a naj ti bo, se danes posipam s pepelom. nisi slovenski levičar, si le še en nevtralen.zakaj pa me z levičarjem primerjaš?samo zato, ker ne podpiram velikega vodje??? res se mi smilite osebki, ki mislite, da je življenje samo belo/črno
![]()
nihče ne more biti nevtralen, ker vedno imaš neko mnenje, ki je nekomu všeč ali ne... pri tebi in 123 me moti, ker je nekdo takoj rdečkar, če se ne strinja s potezami velikega vodjeredko se zmotim ko koga "etiketiram" a naj ti bo, se danes posipam s pepelom. nisi slovenski levičar, si le še en nevtralen.
ti lahko rečem nevtralni pepek?
Imaš pozitivne ljudi, ki se vsakodnevno trudijo krmariti med čermi imbecilnih enoumnežev ala capy ali 123 in še nekaterih tule. Imaš pa tudi opaljene enoumneže, katerih zelo vidni predstavniki so ravno tile, takoj ko se greš spustit v debato z njimi, si oplel ker so nizki in primitivni in te spustijo na svoj žaljivi nivo.nihče ne more biti nevtralen, ker vedno imaš neko mnenje, ki je nekomu všeč ali ne... pri tebi in 123 me moti, ker je nekdo takoj rdečkar, če se ne strinja s potezami velikega vodje
Nikoli ni prav, kako pove. Enkrat širi paniko (narobe), drugič pa miri (spet narobe). Noben krat ni prav. Pandemija je razglašena po mnenju stroke, ne politike. Saj se bojijo scenarija Bergama, pri dejstvu, da je naše zdravstvo precej slabše kot tam.